Țurcanu face prăpăd în organizațiile lui Șoptică și Federovici! Liberalii și pesediștii vor să candideze la grămadă pe listele ALDE!

Țurcanu face prăpăd în organizațiile lui Șoptică și Federovici! Liberalii și pesediștii vor să candideze la grămadă pe listele ALDE!

Tăvălugul Florin Țurcanu face prăpăd în organizațiile județene ale liberalilor și ale pesediștilor de la Botoșani, conduse dezastruos de senatorul Costel Șoptică și de senatoarea Doina Feodorovici.  

După ce au reușită ca sub conducerea lui Șoptică să obțină printre cele mai slabe rezultate din România la utimile alegeri, liberalii sunt pe cale să primească încă o lovitură cruntă prin plecare mai multor primari la ALDE.

În același timp, PSD va pierde mai mulți primari, care se vor regăsi pe listele ALDE la următoarele alegeri.   

Alde Botoșani a anunțat în această dimineață că nu mai puțin de 20 de actuali primari din județul Botoșani vor candida din partea ALDE la următoarele alegeri locale!

Negocierile din ALDE sunt conduse de fostul liberal Florin Țurcanu, care a reușit să impună și noul prefect al județului din partea ALDE.

Deși nu a făcut publică lista întreagă a celor 20 de primari care vor părăsi PNL și PSD, ALDE a anunțat astăzi într-un comunicat de presă primul lot de 7 primari care vor candida pe listele ALDE:

• Romanescu Costel - primar Păltiniș

• Moroșanu Dinu - primar Viișoara

• Varvaruc Valerian - primar Corni

• Iliescu Iulian - primar Nicșeni

• Dumitras Cristian - primar Cordăreni

• Nechita Eugen - primar Drăgușeni

• Buzoianu Dumitru  -primar Românești

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
178

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
179

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
261

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...