Tânăr din Botoșani numit consilier de stat în cabinetul lui Grindeanu

Tânăr din Botoșani numit consilier de stat în cabinetul lui Grindeanu

Un tânăr din Botoșani, antreprenor, licențiat în Drept și Științe Administrative, a fost numit consilier de stat în aparatul de lucru al vicepremierului Sorin Grindeanu. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial la sfârșitul săptămânii trecute.

Florin Alexandru Gavril, în vârstă de 26 de ani, este consilier al Senatului din 2020 și a exercitat, vreme de două luni, funcția de director de cabinet în Ministerul Tineretului și Sportului, în 2019.

„Este un moment special în viața mea politică, înțelegând totodată responsabilitatea imensă pe care o presupune această funcție. Pentru mine, funcția de consilier de stat reprezintă o mare onoare, o nouă provocare extraordinară și îmi doresc să mă ridic la înălțimea așteptărilor”, a afirmat acesta.

El a absolvit Facultatea de Administrație și Afaceri a Universității din București în 2017, an în care a obținut și nivelul I de certificare pentru profesia didactică, acordat de Facultatea de Psihologie și Științele Educației. În 2015, s-a înscris la Drept în cadrul aceleiași universități, urmând concomitent un master pe Consultanță Agricolă la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București și un master pe Integritate Publică și Politici Anticorupție, pe toate absolvindu-le în 2019, potrivit CV-ului transmis de acesta.

Parcursul profesional este la fel de prolific. În perioada 2011-2013 a fost vicepreședinte al Consiliului Național al Elevilor, din 2015 până în 2016 a coordonat programul Internship AdministrationBT derulat de Primăria municipiului Botoșani, din 2018 până în 2020 a fost consilier parlamentar la Camera Deputaților, iar în 2019 a fost consilierul ministrului pentru Tineret și Sport. De aproape șapte ani, dezvoltă propria întreprindere agricolă.

 

Spune-ne opinia ta