Tânăr antreprenor din Botoșani, numit subsecretar de stat în Ministerul Digitalizării

Tânăr antreprenor din Botoșani, numit subsecretar de stat în Ministerul Digitalizării

Un tânăr din Botoșani a fost numit subsecretar de stat în Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, prin ordinul prim-ministrului Nicolae Ciucă.

Este vorba despre Eduard Mititelu, fost consilier în cabinetul lui Cătălin Flutur și membru în cadrul Biroului Executiv al Tineretului Liberal. În vârstă de 26 de ani, acesta administrează o afacere și este doctorand în domeniul Orașelor Inteligente – Eficientizare Energetică la Universitatea Politehnică din București.

În timpul studenției la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, el a făcut parte dintr-o echipă care a dezvoltat pentru Guvern aplicația Funcționarul Public Birocratic Online (FiBO), inovație premiată de Ambasada Suediei în România.

„Această numire reprezintă o onoare și o responsabilitate pe care voi încerca să o duc la înălțimea așteptărilor.

Domeniul digitalizării administrației centrale și locale este unul pe care m-am concentrat în ultimii ani atât din punct de vedere profesional (proiecte IT realizate în/pentru instituții publice), cât academic prin articole de specialitate.

Țin să mulțumesc ministrului Sebastian Burduja pentru încrederea acordată, organizației județene PNL Botoșani care m-a susținut și propus pentru aceasta poziție de demnitate publică! De asemenea și organizației Tineretul Național Liberal care a sprijinit aceasta propunere. Această încredere mă onorează și mă motivează!”, a scris pe Facebook Eduard Mititelu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Bărbat de 25 de ani rănit într-un grav accident rutier

Duminică, 25 Septembrie 2022
306

Un accident rutier a avut loc, duminică seară, în apropierea localității Ripiceni. Un tânăr de 25 de ani a fost rănit, după ce s-a răsturnat cu mașina, anunță reprezentanții In...

Peste 5.000 de elevi din județul Botoșani fac naveta pentru a ajunge la liceu

Duminică, 25 Septembrie 2022
52

Peste 5.000 de elevi din județul Botoșani fac naveta pentru a ajunge la școală, a anunțat, duminică, inspectorul școlar general Bogdan Suruciuc. Oficialul a precizat că bugetul alocat în...

Accident la o cursă auto din Suceava. Spectator din Botoșani, izbit de o mașină (video)

Duminică, 25 Septembrie 2022
809

Un bărbat în vârstă de 27 de ani, din comuna Trușești, a fost lovit, duminică, de o mașină, la o cursă auto organizată pe un aerodrom din Vatra Dornei, județul Suceava.I...