Tânăr antreprenor din Botoșani, numit subsecretar de stat în Ministerul Digitalizării

Tânăr antreprenor din Botoșani, numit subsecretar de stat în Ministerul Digitalizării

Un tânăr din Botoșani a fost numit subsecretar de stat în Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, prin ordinul prim-ministrului Nicolae Ciucă.

Este vorba despre Eduard Mititelu, fost consilier în cabinetul lui Cătălin Flutur și membru în cadrul Biroului Executiv al Tineretului Liberal. În vârstă de 26 de ani, acesta administrează o afacere și este doctorand în domeniul Orașelor Inteligente – Eficientizare Energetică la Universitatea Politehnică din București.

În timpul studenției la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, el a făcut parte dintr-o echipă care a dezvoltat pentru Guvern aplicația Funcționarul Public Birocratic Online (FiBO), inovație premiată de Ambasada Suediei în România.

„Această numire reprezintă o onoare și o responsabilitate pe care voi încerca să o duc la înălțimea așteptărilor.

Domeniul digitalizării administrației centrale și locale este unul pe care m-am concentrat în ultimii ani atât din punct de vedere profesional (proiecte IT realizate în/pentru instituții publice), cât academic prin articole de specialitate.

Țin să mulțumesc ministrului Sebastian Burduja pentru încrederea acordată, organizației județene PNL Botoșani care m-a susținut și propus pentru aceasta poziție de demnitate publică! De asemenea și organizației Tineretul Național Liberal care a sprijinit aceasta propunere. Această încredere mă onorează și mă motivează!”, a scris pe Facebook Eduard Mititelu.

 

Spune-ne opinia ta