Sesiune parlamentară încărcată, investiții istorice în drumurile botoșănene

Sesiune parlamentară încărcată, investiții istorice în drumurile botoșănene

Încep astăzi o nouă sesiune parlamentară, în calitate de reprezentant al botoșănenilor în Senatul României. O sesiune care se anunță a fi complicată atât din pricina coronavirusului, care va face ca puține ședințe de lucru în Parlament să se desfășoare în condiții normale, cât și, mai ales, ca urmare a agendei foarte încărcate.

În ce mă privește, pe lângă activitatea parlamentară curentă, voi continua să fiu extrem de implicat în monitorizarea și susținerea activă a lucrărilor de modernizare a drumurilor naționale din județul Botoșani, DN 28B Botoșani - Târgu Frumos și DN 29D Botoșani - Ștefănești.

Voi face toate eforturile necesare și pentru susținerea proiectului drumului expres Botoșani - Suceava, pe care l-am prezentat în premieră botoșănenilor în 2020, anunțând că acesta va deveni realitate în următorii ani.

În plenul și în comisiile Senatului vom fi chemați să dăm soluții legislative la multe din problemele dificile cu care ne confruntăm, ca societate, în această perioadă. Personal îmi doresc ca soluțiile corecte, echilibrate și sustenabile, să primeze în fața abordărilor politicianiste, populiste.

(Comunicat de presă - senator Cristian Achiței)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
745

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
242

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
197

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...