Senator Cristian Achiței: Lucrări susținute în ritm alert pe ruta Botoșani – Tg. Frumos (foto)

Se apropie de finalizare și lucrările executate în orașele Tg. Frumos și Hârlău, odată cu așternerea straturilor asfaltice și montarea bordurilor.

Sensurile giratorii de pe DN 28B Botoșani – Tg. Frumos sunt aproape de finalizare. Constructorul continuă să execute într-un ritm alert lucrările rămase pentru modernizarea DN 28B Botoșani - Tg. Frumos.

Cele mai substanțiale progrese se observă în amenajarea sensurilor giratorii de la Flămânzi și Tg. Frumos, precum și la consolidarea tronsonului afectat de alunecări de teren din apropierea Mănăstirii Zosin.

Se lucrează, de asemenea, pe toate podurile, la finalizarea căii de pod, montarea parapetelor și executarea rosturilor.

Punctual, se finalizează execuția rigolelor și a acostamentelor.

Se apropie de finalizare și lucrările executate în orașele Tg. Frumos și Hârlău, odată cu așternerea straturilor asfaltice și montarea bordurilor.

„Ca urmare a tuturor lucrărilor aflate în execuție, în aceste zile, traficul rutier pe relația Botoșani-Tg. Frumos este restricționat în mai multe puncte (poduri, sensuri giratorii, zone cu alunecări), unde sunt instalate semafoare și se circulă alternativ. Continui să monitorizez cu atenție progresele realizate în modernizarea DN 28B Botoșani-Tg. Frumos, investiție extrem de importantă pentru toți botoșănenii”, a precizat senatorul Cristian Achiței.




 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Trilogie autumnală”, expoziție de pictură și grafică pe simezele Colecției de Artă Botoșani!

Thursday, 17 October 2024

Lucrările etalate pe simeze au ca tematică principală peisajul, respectiv ilustrarea toamnei, în maniera în care anotimpul a fost perceput și redat cromatic, în tehnica preferat...

Se schimbă legea pentru șoferii în vârstă: Ce intenționează Uniunea Europeană!

Thursday, 17 October 2024

Un nou proiect de lege îi vizează pe șoferii cu vârsta de peste 70 de ani. Se discută dacă aceștia mai au abilitățile necesare pentru a conduce. Noul regulament aflat în dezba...

Ajutați câinii din Adăpostul Public Botoșani să câștige un tir cu mâncare!

Thursday, 17 October 2024

Momentan aproximativ 650 de patrupede se află la padocul municipiului, iar donațiile sunt singura lor sursă de hrană. Pentru a câștiga, avem nevoie încă o dată de sprijinul comunit...