PSD Botoșani se spală pe mâini de conducerea Spitalului Județean Botoșani!

PSD Botoșani se spală pe mâini de conducerea Spitalului Județean Botoșani!

Liderii PSD au hotărât să se spele pe mâini de conducerea Spitalului Județean Botoșani după tragedia care s-a petrecut la Secția Exterioară de la Săveni, mai ales după decesul lui Toader Leampăr, primarul comunei Vorniceni. Secția are mai probleme, de la a asigura o linie de gardă și până la găsirea unor medici care să lucreze permanent în Săveni, ceea ce face ca întreaga zonă să nu aibă asigurate servicii medicale de specialitate.

Președinte PSD Botoșani,Doina Federovici a anunțat să îi retrage sprijinul politic Liviei Mihalache, managerul Spitalului Județean Botoșani. În acest caz este clar că aceasta va pierde funcția în cel mai scurt timp.

„Am analizat această situație în forul statutar al partidului și aici, colegii mei pot confirma, ceea ce am putut face noi din punct de vedere al deciziei politice, PSD, Organizația Botoșani a retras sprijinul dnei manager Livia Mihalache. Am zis că nu comunicăm acest aspect decât în momentul în care vor fi gata rapoartele instituțiilor abilitate să facă controale”, a declarant Doina Federovici, președinte PSD Botoșani.

În prezent esistă două rapoarte despre ceea ce s-a întâmplat la Săveni, respectiv a Direcției de Sănătate Publică și al corpului de control al președintelui Consiliului Județean, dar care încă sunt ținute la secret.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
37

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
362

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...

”Pictorița” de la Poliția de Frontieră, din nou aproape de copiii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 15:32
84

În astfel de momente, politiștii de frontieră au venit din nou în ajutorul celor față de care soarta nu a fost deloc darnică.Poliţiştii de frontieră botoşăneni au răspuns &i...