PSD a votat cine va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani. „Este cea mai bună opțiune...” (foto, video)

În cadrul ședinței Consiliului Politic Județean au fost prezentați candidații social-democrați și strategia de campanie pentru alegerile locale de pe 9 iunie 2024.

PSD a votat cine va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani. „Este cea mai bună opțiune...” (foto, video)

Vineri după-amiază, Partidul Social Democrat (PSD) – Filiala Botoșani și-a prezentat candidații social-democrați pentru primăriile din județ, cine va candida pentru Primăria Municipiului Botoșani și pentru Consiliul Județean (CJ) din Botoșani.

Astfel, senatorul Lucian Trufin a fost desemnat candidatul din partea Partidului Social Democrat (PSD) pentru funcția de președinte al Consiliul Județean (CJ) din Botoșani. Decizia a fost adoptată cu unanimitate de voturi în cadrul ședinței de vineri.

Eu personal nu voi mai candida pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Botoșani. Prin urmare, în urma sondajului de opinie realizat a reieșit că domnul senator Lucian Trufin este cea mai bună opțiune pentru a continua munca la conducerea celei mai importante structuri administrative a județului Botoșani, respectiv Consiliul Județean Botoșani. Este un profesionist desăvârșit, un coleg și prieten de încredere și cred cu tărie că împreună vom reuși să continuăm dezvoltarea județului nostru drag”, a declarat Doina Federovici, președintele actual al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani.

Senatorul Lucian Trufin este vicepreședinte al Comisiei pentru Agricultură din Senat și vicepreședinte al PSD – Filiala Botoșani.

Stau și simt o mare responsabilitate, dar și o recunoștință. Vreau să vă spun că sunt onorat, simt că apasă pe umerii mei o mare responsabilitate, dar vreau să vă asigur că știu la ce muncă mă angajez. Oricât de mult m-aș fi pregătit pentru acest moment vă spun că simt un amestec de emoții, care sunt constructive și vreau să vă spun că pe cât de ușor ar părea, îmi dau seama cât de complicat este”, a declarat senatorul Lucian Trufin.

Lucian Trufin a ținut să accentueze faptul că îi așteaptă două luni de muncă asiduă, dar și faptul că mandatul de președinte al CJ va fi unul dificil.

Acum 20 de ani am candidat pentru funcția de viceprimar al comunei Vlăsinești și ușor, ușor am obținut trei mandate de primar de pe lista Partidului Social Democrat și după am avut onoarea să fiu senator tot de pe lista acestui partid. Eu văd județul ca pe un puzzle format din 78 de piese. Fiecare piesă este extrem de importantă, pentru că dacă o piesă nu funcționează județul Botoșani rămâne în urmă. 78 de administrații publice locale, care astăzi sunt reprezentate prin peste 60 de primari. Este complicat pentru că vin după omul Doina Federovici. Urmez după președintele cel mai puternic al Consiliului Județean Botoșani, omul care a dezvoltat cel mai mult județul Botoșani, care a adus cele mai multe investiții. Urmează două luni de muncă, dar noi suntem obișnuiți cu munca”, a adăugat senatorul Lucian Trufin.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
33

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
197

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
69

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...