Cosmin Andrei rămâne în „cursa” pentru funcția de primar al municipiului Botoșani! (video)

Vineri a avut loc ședința Consiliului Politic Județean al Partidului Social Democrat (PSD) – Filiala Botoșani în care au fost prezentanți candidații atât pentru primăriile din comunele și orașele județului Botoșani, cât și candidații pentru CJ și Primăria municipiului reședință de județ.

Cosmin Andrei rămâne în „cursa” pentru funcția de primar al municipiului Botoșani! (video)

Partidul Social Democrat (PSD) – Filiala Botoșani l-a desemnat pe Cosmin Andrei candidatul pentru funcția de primar al municipiului Botoșani. Decizia a fost adoptată cu unanimitate de voturi în cadrul ședinței Consiliului Politic Județean.

Cosmin Andrei este actualul primar al municipiului reședință de județ și propunerea acestuia pentru funcția de edil șef a venit din partea Doinei Federovici, președintele actual al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani.

„Nu este un secret pentru nimeni: după foarte, foarte mult timp a existat o colaborare reală și în folosul botoșănenilor între Consiliul Județean și primăria municipiului reședință de județ”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean (CJ) din Botoșani.

Edilul șef al municipiului Botoșani a ținut să le mulțumească pentru nominalizare colegilor săi din echipa politică, dar și celor din administrație pentru munca depusă de-a lungul anilor.

Aș vrea să împart această nominalizare cu colegii mei. Dacă am ajuns să fim atât de apreciați de botoșăneni, adică botoșăneni din județul Botoșani și spun acest lucru cu convingere. La nivelul municipiului este, de asemenea, un merit al echipei și eu împart această nominalizare și cu echipa mea și vreau să le mulțumesc pentru acest lucru. Urmează o perioadă foarte grea, pentru că trebuie să împărțim această perioadă de campanie electorală cu treburile administrative pe care le ducem la bun sfârșit în fiecare zi”, a declarat Cosmin Andrei, primarul municipiului Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

În Duminica Floriilor, PS Nichifor Botoșăneanul va sluji într-o parohie din Botoșani

astăzi, 15:05
47

Duminică, 28 aprilie – Duminica a 6-a din Post (a Floriilor) – Intrarea Domnului în Ierusalim, începând cu ora 7:45, va avea loc resfinţirea bisericii Parohiei Sfâ...

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
82

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
243

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...