Primarul se laudă cu asfaltări record. „Am moștenit 60 de kilometri de străzi de pământ”

Primarul se laudă cu asfaltări record. „Am moștenit 60 de kilometri de străzi de pământ”

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, susține că anul acesta „s-a asfaltat mai mult decât în oricare an de după Revoluție”. El subliniat că a preluat o „moștenire” dificilă când a fost ales la conducerea administrației locale și că a făcut unele demersuri din postura de viceprimar.

Edilul a atras atenția că în mandatul de viceprimar nu avea atribuții pe partea de dezvoltare a orașului, dar a evidențiat meritul de a propune reabilitarea unor tronsoane în Consiliul Local.

„Atunci când am preluat acest mandat, am moștenit 60 de kilometri de străzi de pământ. Lucrăm la acest aspect. Anul acesta s-a asfaltat mai mult decât în oricare an de după Revoluție. (...) În calitate de viceprimar am avut o serie de atribuții și, dincolo de aceste atribuții, am avut poziția de consilier local și am propus investiții”, a afirmat Cosmin Andrei, într-o conferință de presă.

„Atunci când am avut majoritate în Consiliul Local, am promovat inclusiv investiții care priveau reabilitarea străzilor și vă dau exemple punctuale. Am reabilitat strada Dimitrie Bolintineanu, Iuliu Maniu, propuneri pe care le-am făcut atunci când am fost viceprimar. Celelalte atribuții nu s-au referit niciodată la lucrări de investiții și nici acest domeniu al cadastrului sau definirii proprietăților”, a mai spus Cosmin Andrei.

În cadrul conferinței, primarul a subliniat că va asfalta toate drumurile de piatră din oraș.

 

Spune-ne opinia ta