Președintele liberal Costel Șoptică a decis cine va fi șeful învățământului botoșănean

Președintele liberal Costel Șoptică a decis cine va fi șeful învățământului botoșănean

Convocați în cadrul Biroului Permanent Județean, liberalii au fost puși în fața faptului împlinit. Zvonul schimbării garniturii de la nivelul conducerii Inspectoratului Școlar Județean, în frunte cu profesorul Daniel Botezatu, se pare că va prinde contur, pentru că aceasta este opțiunea liderului PNL Botoșani, Costel Șoptică.

Fără a avea o argumentație sănătoasă, deputatul Șoptică a prezentat în plenul ședinței de BPJ, opțiunea lui în ceea ce privește viitoarea structură de conducere a IȘJ Botoșani.

Prin urmare, Ada Macovei va deveni inspector general, în timp ce Ana Maria Loghin, actualmente inspector de Limba și Literatura Română și purtător de cuvânt și profesorul de la Bucecea, Bogdan Suruciuc, vor deveni inspectori școlari generali adjuncți.

Interpelat direct de către senatorul Cristian Achiței, care este și președinte al organizației municipale al PNL, de ce este schimbat profesorul Daniel Botezatu din funcția de general, Costel Șoptică nu a motivat în niciun fel decizia, afirmând fără rețineri că este opțiunea lui și atât.

 

Spune-ne opinia ta