Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a ajuns astăzi la Botoșani

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a ajuns astăzi la Botoșani

Fostul prim ministru al României și actualul președinte al Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a ajuns astăzi la Botoșani într-o vizită prin care a răspuns invitației făcute de organizația PNL de la Botoșani.

Ludovic Orban este în plină campanie electorală în interiorul PNL, iar organizația de la Botoșani ar putea să-l susțină pentru șefia partidului.

Ludovic Orban s-a întâlnit la Botoșani cu liderii administrației locale, responsabilii din domeniul construcțiior de drumuri, dar și cu liderii locali ai PNL.

În cadrul unei întâlniri la Prefectura Botoșani, președintelui Camerei Deputaților, Ludovic Orban, i-au fost prezentate stadiul lucrărilor la drumurile Botoșani – Târgu Frumos și Botoșani – Ștefănești.

După ani de zile de tergiversări, ambele drumuri au avut startul în această primăvară iar constructorii au anunțat deja că și-au făcut aprovizionarea cu piatră în șase baze, respectiv Bălușeni, Flămânzi, Frumușica, Deleni, Balș și Cotnari, unde deja au fost depozitate deja 167.000 de tone de materiale de balastieră și de carieră.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Mihai Vieriu

Ședință de Consiliu Județean la foc automat

Vineri, 30 Iulie 2021
705

Ședința ordinară a Consiliului Județean a debutat cu felicitările transmise de președintele instituției, Doina Federovici, medaliaților botoșăneni la Olimpiada de la Tokyo. În acest se...

Sute de familii fără curent electric la Răchiți

Vineri, 30 Iulie 2021
397

Primarul comunei Răchiți, Florin Bulgaru susține că peste 500 de gospodării de la nivelul localităților din cadrul unității administrativ teritoriale, pe care o păstorește, nu beneficiază ...

Prezență masivă a directorilor la Colegiul Prefectural

Vineri, 30 Iulie 2021
551

Dacă la ultimele ședințe de Colegiu Prefectural, prezența directorilor de deconcentrate a fost una subțire, de această, în urma ordinului de convocare emis de prefectul Dan Nechifor, numer...