Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a ajuns astăzi la Botoșani

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a ajuns astăzi la Botoșani

Fostul prim ministru al României și actualul președinte al Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a ajuns astăzi la Botoșani într-o vizită prin care a răspuns invitației făcute de organizația PNL de la Botoșani.

Ludovic Orban este în plină campanie electorală în interiorul PNL, iar organizația de la Botoșani ar putea să-l susțină pentru șefia partidului.

Ludovic Orban s-a întâlnit la Botoșani cu liderii administrației locale, responsabilii din domeniul construcțiior de drumuri, dar și cu liderii locali ai PNL.

În cadrul unei întâlniri la Prefectura Botoșani, președintelui Camerei Deputaților, Ludovic Orban, i-au fost prezentate stadiul lucrărilor la drumurile Botoșani – Târgu Frumos și Botoșani – Ștefănești.

După ani de zile de tergiversări, ambele drumuri au avut startul în această primăvară iar constructorii au anunțat deja că și-au făcut aprovizionarea cu piatră în șase baze, respectiv Bălușeni, Flămânzi, Frumușica, Deleni, Balș și Cotnari, unde deja au fost depozitate deja 167.000 de tone de materiale de balastieră și de carieră.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Mihai Vieriu

Aria naturală protejată Siretul Mijlociu – Bucecea, sit de importanță comunitară

Marţi, 5 Octombrie 2021
321

Aria naturală protejată Siretul Mijlociu – Bucecea a fost declarată sit de importanță comunitară.Acest lucru s-a produs prin Ord M.M.D.D. nr.1964/2007, pentru conservarea următoarelor...

Siguranță rutieră mai bună pe strada Împărat Traian din municipiul Botoșani

Luni, 4 Octombrie 2021
651

După implementarea unui proiect pilot pe str. Împărat Traian, prin impunerea unor măsuri de siguranță la trecerile de pietoni, rezultatele sunt cele așteptate.   Inițial, acest ...

Modern Calor SA începe furnizarea agentului termic

Luni, 4 Octombrie 2021
1150

Începând de miercuri de la ora 6.00. societatea municipală de termoficare va începe furnizarea agentului termic, atât pentru abonații casnici cât și pentru agenții ec...