Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Botoșani la întâlnirea cu mediul de afaceri: „Presupun că nu vreți un speech din partea mea” (Foto, Video)

Marcel Ciolacu, președintele PSD la nivel național, a fost prezent și în județul Suceava, unde s-a întâlnit cu oamenii de afaceri.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu s-a întâlnit, la Hotel Rapsodia, cu antreprenorii din județul Botoșani.

Premierul României, candidat din partea PSD la funcția de președinte, le-a vorbit oamenilor de afaceri botoșăneni despre infrastructura rutieră, recunostrucția Ucrainei în raport cu zona Moldovei și a precizat că taxele și impozitele nu vor fi mărite din anul următor.

De asemenea, Marcel Ciolacu a vorbit și despre învățământul dual.

Mă interesează să avem o discuție aplicată, presupun că nu vreți un speech din partea mea și nu suntem încă în campanie electorală. Am avut o întâlnire cu mediul de afaceri și la Suceava, iar temele principale nu cred că diferă foarte mult între Suceava și Botoșani, ci, de fapt, de restul țării (...) Trebuie să vedem pasul următor care ar fi reconstrucția Ucrainei, iar poziționarea Moldovei în acest context. Ce se întâmplă cu acel plan fiscal mult discutat? Va fi un plan fiscal pe șapte ani cu reducere graduală a deficitului, în primul an de 0 - 9%, ținând cont de TVA, de digitalizare (...) Nu vor mai fi acele tradiționale controale ale ANAF-ului luate aleatoriu, care nu se întâmplă în niciun alt stat din Uniunea Europeană”, a declarat Marcel Ciolacu în fața mediului de afaceri botoșănean.

După ce Marcel Ciolacu și-a prezentat planurile în fața antreprenorilor din județul Botoșani, reprezentanții presei nu au mai avut acces la discuțiile ulterioare, ci li s-au transmis mai multe în cadrul unei conferințe de presă.

În sală au fost prezenți în jur de 100 de oameni de afaceri din județ.










 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Ucrainenii iau cu asalt județul Botoșani după război, cel mai mare vârf înregistrat în 2024!

Friday, 25 October 2024

Șeful Biroului pentru Imigrări din județul Botoșani a anunțat că peste 500 de cetățeni străini au solicitat de la începutul acestui an și până în prezent să li se elibere...

Noul Laborator de Microbiologie din Botoșani a fost inaugurat! (Foto, Video)

Friday, 25 October 2024

Laboratorul de Microbiologie de la Secția de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani a fost inaugurat, vineri, 25 octombrie. Valoarea totală a proi...

Ziua Armatei la Botoșani: Discursuri, jerbe de flori și defilarea militarilor! (Foto, Video)

Friday, 25 October 2024

Anual, pe 25 octombrie, este sărbătorită Armata României. La Botoșani au fost organizate manifestări în două locații: la Monumentul „Gl. Gheorghe Avrămescu” din Piața ...