Portariuc ia în calcul o posibilă candidatură la Primăria municipiului Botoșani, ca independent

Portariuc ia în calcul o posibilă candidatură la Primăria municipiului Botoșani, ca independent

Un fost primar al municipiului Botoșani se gândește să revină la conducerea Primăriei. Cel puțin asta se înțelege, după ce fostul edil social-democrat a publicat un mesaj cu aluzii clare, pe Facebook, întrebându-și audiența ce părere are despre o eventuală candidatură din ipostaza unui independent.

Este vorba despre Ovidiu Portariuc, cel care a administrat municipiul între anii 2012-2016, este membru al PSD din anul 2009, iar din ianuarie 2016 până în luna iulie a aceluiași an a fost preşedinte al organizaţiei judeţene PSD din Botoşani. A fost consilier al fostului ministru de Finanţe Viorel Ilie, dar şi al fostului ministru Ionuţ Mişa, care a condus tot Ministerul de Finanțe. Din 2017 până în 2019, Portariuc a condus și Loteria Română.

Iată mesajul scris de către Portariuc (în care și-a asumat și exagerat merite (ne)cuvenite, evident):

„In urma cu 8 ani imi anuntam intrarea in cursa pentru Primaria Botosani si afisam primul banner public in Botosani. Reactia violenta a celor aflati atunci la putere spune totul despre cum a fost primita aceasta. Cu multa dragoste!

Intre timp am castigat alegerile in 2012, am construit un spital in Botosani, un cartier de locuinte ANL, am inceput si finalizat Parcul Cornisa in proportie de 97%, am asfaltat strazi, am dotat scoli si licee cu calculatoare si mobilier modern, am construit nocturna Stadionului Municipal, am finalizat modernizarea sistemului de termoficare si multe altele pe care le voi reaminti in perioada urmatoare.

Vazand in ultima perioada cam cum stau lucrurile in Botosani, unde nu s-a miscat absolut nimic din 2016 pana in prezent, va intreb pe voi dragi prieteni care mi-ati scris pe Facebook multe mesaje private sau m-ati sunat, credeti ca ar trebui sa imi asum o candidatura independenta in 2020 la Primaria Botosani, pentru a continua proiectele incepute si a relua dezvoltarea orasului?

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii participanți la olimpiadele internaționale vor susține mâine prima probă a Bacalaureatului!

astăzi, 20:32
24

Proba obligatorie a profilului, Matematică sau Istorie, se va desfășura pe 22 mai. În data de 23 mai are loc proba la alegere a profilului și specializării, iar elevii care învață &...

Prognoza meteo pentru perioada următoare: Când vine vara și unde vor fi vijelii!

astăzi, 19:26
114

Meteorologii anunță că, în perioada imediat următoare, temperaturile vor fi în creștere, dar ne așteaptă și episoade cu ploi, vijelii, grindină și vânt intens.20 - 27 m...

Armata Română organizează o nouă campanie de recrutare rezerviști voluntari!

astăzi, 18:47
67

Sunt disponibile 4.936 de locuri de rezervişti voluntari (ofiţeri, maiştri militari, subofiţeri, gradaţi şi soldaţi) în unităţi militare de pe întregul teritoriu naţional.&rd...