PNL Botoșani, Eduard Mititelu: Tu știi ce face parlamentarul tău? (foto, video)

Partidul Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani a lansat o campanie de informare intitulată „Tu știi ce face parlamentarul tău?”.

Eduard Mititelu, candidat din partea PNL Botoșani pentru Camera Deputaților, subliniază importanța alegerii oamenilor și nu partidelor.

Redăm mai jos punctul de vedere al lui Eduard Mititelu:

În primul rând, campania noastră este una de informare; botosănenii trebuie să înțeleagă care sunt atribuțiile unui parlamentar. Haideți să privim în trecut: când au fost alese doar partide, nu s-au întâmplat lucruri concrete pentru județul nostru, iar botosănenii s-au confruntat cu uși închise.

Ne aflăm într-o situație fără precedent — criză în sănătate, criza apei, lipsa oportunităților de muncă în județ — și pentru toate acestea avem nevoie de competență.

Este important ca botosănenii să aleagă oameni, nu partide, oameni care pot aduce valoare adăugată județului.

Suntem o echipă care candidează având rezultate pe plan personal și profesional și ne dorim să schimbăm modul în care s-au făcut lucrurile pentru Botoșani în Parlament, dar, în primul rând, trebuie să explicăm ce face un parlamentar; e important ca botosănenii să conștientizeze că oamenii de pe listă contează, nu partidele.

Acest mesaj îl vom transmite prin campania noastră în perioada următoare.”

(Comunicat de presă PNL Botoșani)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zeci de sancțiuni și avertismente aplicate la Botoșani pentru gestionarea defectuoasă a deșeurilor!

astăzi, 18:45

Au fost verificate 25 UAT-uri, Asociația de Dezvoltare Intracomunitară Ecoproces și Consiliul Județean Botoșani. Pentru neconformitățile constatate s-au stabilit măsuri cu termen în v...

Proiect de lege: Statul român, obligat să suporte cheltuielile de reparatriere a românilor decedați în afara țării!

astăzi, 17:50

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat marţi, 8 octombrie, un proiect de lege prin care statul român este obligat să suporte, la cererea familiei, cheltuielile ocazionate de repatrierea cetăţ...

Sute de detectoare de fum instalate de pompieri, în locuințele persoanelor vârstnice! (Video)

astăzi, 17:10

Intoxicațiile cu monoxid de carbon, incendiile, acumulările de gaze, urmate de explozii pot fi prevenite prin montarea în locuință a unor detectoare de fum, monoxid de carbon și de gaz. ...