Parodie muzicală la protestul PNL: “Bani, bani, bani la Teleorman/Liviule, Liviuţule...” VIDEO

Parodie muzicală la protestul PNL: “Bani, bani, bani la Teleorman/Liviule, Liviuţule...” VIDEO

În drumul lor către Palatul Administrativ, cele câteva sute de liberali care au ieşi, luni, în stradă pentru a susţine moţiunea de cenzură, s-au oprit şi în faţa sediului organizaţiei judeţene a PSD Botoşani.

Protestatarii au strigat “Demisia, Demisia” şi “Mincinoşii”şi au fluturat pancartele pe care au scris mesaje, în special la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea.  

Doar câteva minute au poposit în faţa sediului PSD, după care s-au îndreptat către Palatul Administrativ în faţa căruia au fost puse două boxe, iar în momentul în care protestatarii şi-au făcut apariţia în Piaţa Revoluţiei a început să răsune linia melodică a cântecului “Hai la Botoşani”, doar că a fost o parodie cu versuri adresate lui Liviu Dragnea.

“Bani, bani, bani la Teleorman/ Dai, dai, dai, Liviule dai/ Liviule, Liviuţule, te aşteaptă peştele/ Vino de la Bucureşi, în Belina pescuieşti”, sună o parte din versurile parodiei.

Viorel Iliuţă a făcut un rezumat al moţiunii de cenzură, după care toţi liberalii adunaţi în Piaţa Revoluţiei au început din nou să strige “Demisia, Demisia”. Iliuţă le-a cerut protestatarilor să îşi deschisă telefoanele mobile şi să susţină moţiunea împotriva Guvernului PSD-ALDE.

Prezenţi la proteste au fost şi primarul Cătălin Flutur, Cristian Roman, Gheorghe Sorescu, dar şi mai mulţi primari din judeţ.

Protestul liberalilor s-a încheiat fără incidente.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Articole similare

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu botoșăneanca Simona Radiș în barcă: România câștigă Aurul la ”proba-regină” de 8+1, la Europenele din Ungaria!

astăzi, 16:08
16

Echipajul de 8+1 al României, format din Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Maria Lehaci, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrânceanu, Simona Radiș și Victoria Petreanu a adus ță...

Botoșăneanul Gheorghe Sorescu, alături de noua generație de jandarmi! (Foto)

astăzi, 15:56
31

Cei 148 de elevi ai promoției aprilie 2024 de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi "Petru Rareș" Fălticeni se îndreaptă către un capitol nou al vieții lor, plini de entuz...

38 de ani de la dezastrul de la Cernobâl. La Botoșani ”bate-un vânt ciudat…” (Foto)

astăzi, 14:26
327

Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. O explozile care a degajat emisii puternic radioactive, nori întregi începând c...