Moțiunea împotriva lui Marius Budăi a fost respinsă

Moțiunea împotriva lui Marius Budăi a fost respinsă

Camera Deputaţilor a respins, marţi, moţiunea simplă împotriva ministrului Muncii, Marius Budăi. S-au înregistrat 86 voturi pentru, 177 contra și două abţineri, scrie Digi24.ro.

Patru deputaţi nu au votat.

Moţiunea simplă, intitulată „Marius Budăi - ministrul salvării pensiilor speciale" şi depusă de 56 de parlamentari de la USR şi neafiliaţi aparţinând Partidului Forţa Dreptei, a fost dezbătută în plen luni.

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, în cadrul dezbaterii moţiunii simple care îl vizează, că este „un simulacru de moţiune scrisă de oameni care nu au fost în stare de nimic atunci când au guvernat, care au adus doar sărăcie, foamete şi au închis oamenii în case, care nu au ajutat nici oamenii, nici mediul de afaceri, făcând praf si pulbere până şi puţinele măsuri de ajutor pe care tot ei le promiseseră".

De partea cealaltă, liderul USR, Cătălin Drulă, spune că politica PSD şi PNL este o politică de apărare a pensiilor speciale şi a "pensiilor nesimţite".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

astăzi, 20:22
12

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...

Festivalului Filmului European ajunge la Botoșani (Cinema „Unirea”) în perioada 10-12 mai cu filme despre libertate!

astăzi, 20:00
27

Ediția a 28-a Festivalului Filmului European va debuta la București chiar de Ziua Europei, pe 9 mai și se va încheia la Chișinău, pe 8 iunie,Festivalul Filmului European este organizat ...

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
38

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...