Ministrul Muncii, Marius Budăi, în vizită la Dorohoi. A stat de vorbă cu cetățenii

Ministrul Muncii, Marius Budăi, în vizită la Dorohoi. A stat de vorbă cu cetățenii

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a fost, sâmbătă, 22 ianuarie, în vizită la Dorohoi, la cabinetul deputatului Dan Șlincu.

Cei doi au ținut o zi de audiență, în care au ascultat fiecare cetățean al municipiului Dorohoi, dar și din localitățile limitrofe.

Cei mai mulți dintre cetățenii care au vrut să stea de vorbă cu cei doi politicieni sunt foști salariați ai marilor fabrici din Dorohoi, care și-au prezentat problemele sau nelămuririle legate de pensii.

„Astăzi am avut onoarea de a primi vizita de lucru a domnului ministru Marius Budăi, care a decis să dea curs invitației de a ține împreună o zi de audiență la biroul parlamentar din Dorohoi. Ne-am întâlnit cu mai mulți cetățeni din municipiul Dorohoi și din localitățile limitrofe. Cei mai mulți dintre ei sunt pensionari, foști salariați ai marilor fabrici din Dorohoi, care și-au prezentat problemele sau nelămuririle legate de pensii. Discuțiile au fost productive și sunt convins că domnul ministru, luând act de problemele ridicate, va acționa în consecință. Am fost asigurat de colegul meu Marius Budăi că ori de câte ori este nevoie va fi prezent pentru a sta de vorbă cu cetățenii din zonă”, a declarat Dan Șlincu.

Biroul deputatului Daniel Șlincu este deschis în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 09:00 și 15.00.




 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Au început înscrierile pentru admiterea în școlile care pregătesc polițiștii din penitenciare! (foto)

astăzi, 10:17
21

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) anunță că au început înscrierile pentru admiterea în unitățile de învățământ care pregătesc personalul din sis...

Votează destinația anului 2024, Cornișa face parte dintre atracțiile supuse votului. „Să ne mândrim că suntem finaliști!”

astăzi, 09:43
83

Cornișa Aqua Park&Sports a intrat într-o competiție ce are drept scop promovarea turismului. „Votează destinația anului” este una dintre cele mai importante competiții desti...

Tot mai mulți români din Italia se întorc acasă: „S-a scumpit totul, plătim și aerul pe care îl respirăm”

astăzi, 09:27
118

Tendința este reflectată și de datele recente care indică o scădere semnificativă a sumelor de bani trimise în țară de către românii stabiliți în Italia, conform statistici...