Mihaela Stoiciuc, despre plecarea din AUR: „Nu ocup nicio funcție...”

Antreprenoarea din Botoșani, care până de curând a făcut parte din conducerea partidului, spune că își va susține colegii în campania electorală.

Mihaela Stoiciuc, despre plecarea din AUR: „Nu ocup nicio funcție...”

În ultimele zile au apărut în spațiul public mai multe zvonuri conform cărora Mihaela Stoiciuc Vasilică ar fi părăsit formațiunea politică AUR – Filiala Botoșani. Acest lucru s-ar fi întâmplat după ce Mihaela Stoiciuc a părăsit un grup de comunicare cu presa pe care tot ea l-a creat.

Contactată telefonic de reporterii Știri.Botoșani.Ro, Mihaela Stoiciuc a negat zvonurile, rezumându-se la a spune că este membru AUR în continuare, doar că în prezent este în concediu.

În schimb, antreprenoarea spune că nu mai ocupă vreo funcție de conducere în cadrul formațiunii politice.

Eu nu știu nimic despre lucrul acesta (n.r. părăsirea partidului). Eu sunt membru AUR în continuare sau, mă rog, ce statut oi fi având. Dar nu am nicio funcție, nicio poziție în partid. Nu ocup nicio funcție de conducere în cadrul AUR”, a declarat pentru Știri.Botoșani.Ro Mihaela Stoiciuc Vasilică.

De asemenea, Mihaela Stoiciuc Vasilică a spus că își va susține colegii de partid în cadrul campaniei electorale, dar nu a infirmat o posibilă candidatură pe listele electorale pentru Consiliul Local sau pentru Consiliul Județean.

„Sigur că da, mă voi implica în campania electorală. Încă nu s-au făcut listele la noi cu candidații pentru Consiliul Județean și Consiliul Local. Nu știu dacă voi candida, vom vedea. Eu sunt în concediu până duminică”, a completat Mihaela Stoiciuc Vasilică.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
847

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

Joi, 25 Aprilie 2024
1343

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
555

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...