Cătălin Flutur și-a anunțat oficial candidatura la Primăria Botoșani. „Eu urc exact în vârful politicii și în vârful Botoșaniului” (foto, video)

Mai mult decât atât, liberalul botoșănean a prezentat și noua echipă a organizației municipale PNL, dar și noile „achiziții” ale partidului.

Cătălin Flutur și-a anunțat oficial candidatura la Primăria Botoșani. „Eu urc exact în vârful politicii și în vârful Botoșaniului” (foto, video)

Liberalul Cătălin Flutur a anunțat în mod oficial, joi seară, că va candida pentru funcția de primar al municipiului Botoșani din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani.

Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă, organizată în urma constituirii Biroului Politic Municipal al cărui președinte este Cătălin Flutur.

„A fost un eveniment foarte important pentru partidul nostru. A fost constituirea Biroului Politic Județean și am primit însărcinare de la Biroul Politic Județean să ocup funcția de președinte în cadrul organizației Botoșani și, în același timp, tot aseară a fost validat Biroul Politic Municipal. O să încep direct cu mine. Din momentul în care am primit această responsabilitate am posibilitatea oficială să declar că voi candida pentru Partidul Național Liberal la funcția de primar al municipiului Botoșani”, a declarat Cătălin Flutur.

Liberalul își asigură colegii de partid că va câștiga alegerile pentru funcția de primar al municipiului Botoșani.

Pot să vă spun că merg acolo pentru că știu ce să fac, știu cum să fac și merg cu un imbold în plus. Văzând câți oameni au venit alături de noi și vin în fiecare zi, văzând ce susținere voi avea în biroul meu politic sunt absolut convins și vă promit că voi câștiga Primăria municipiului Botoșani fără nicio îndoială”, a spus Cătălin Flutur.

Botoșăneanul a făcut referire și la primarii care au plecat din PNL și ulterior au anunțat că s-au alăturat Partidului Social Democrat (PSD) – Filiala Botoșani.

„Vom aduce suficiente voturi atât pentru Consiliul Local, dar mai important vom aduce voturi pentru Consiliul Județean. Vom aduce voturi cât să acoperim toate pierderile alea din teritoriu odată cu plecarea unor trădători”, a completat liberalul.

„Eu nu mă duc să trec Canalul Mânecii, nu merg nici măcar la o cursă de maraton, nu urc pe Himalaya”

Liberalul înscris în cursa pentru Primăria municipiului Botoșani este ferm convins că va ajunge în „vârful politicii și în vârful Botoșaniului”.

Eu nu mă duc să trec Canalul Mânecii la noi, nu merg nici măcar la o cursă de maraton, nu urc pe Himalaya. Nu trebuie condiție fizică pentru asta, eu urc exact în vârful politicii și în vârful Botoșaniului. Acolo vreau să ajung, pentru că știu să fac asta. Am văzut oameni și mai bătrâni care conduc tot felul de orașe, chiar și lumea. Ca să nu mai spun de cel mai puternic om al lumii”, a completat omul politic.

De asemenea, în cadrul acestei conferințe președintele organizației municipale a prezentat și membrii, unii noi, iar alții reîntorși în partid.

Prim-vicepreședinți sunt Gelu Graur și Alexandru Gabriel, iar Cristian Achiței care a fost președinte la organizației înainte acum ocupă funcția de secretar general. Vicepreședinți sunt Sânziana Secrieru, Ștefan Silion, Mihai Vrăjitoru, Eugen Țurcanu, Daniel Botezatu și Relu Chiriac (fost membru AUR).


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
844

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

Joi, 25 Aprilie 2024
1343

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
552

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...