Mesaj de condoleanțe la trecerea la cele veșnice a unui fost consilier local: "Vom păstra cu gratitudine și respect amintirea sa"

"O persoană deosebită, un colaborator onest și vertical, un om foarte dăruit familiei și prietenilor. Pe parcursul întregii vieți a lăsat o puternică amprentă asupra tuturor celor care l-au cunoscut".

Mesaj de condoleanțe la trecerea la cele veșnice a unui fost consilier local: "Vom păstra cu gratitudine și respect amintirea sa"

Organizația Județeană PSD Botoșani își exprimă regretul profund la trecerea în neființă a celui ce a fost consilier local și primar interimar al municipiului Botoșani, Ștefan Pomparău (1992-1996 – Consilier local, 1995-1996 – Primar interimar, 2000-2004 – Consilier local).

O persoană deosebită, un colaborator onest și vertical, un om foarte dăruit familiei și prietenilor. Pe parcursul întregii vieți a lăsat o puternică amprentă asupra tuturor celor care l-au cunoscut. Vom păstra cu gratitudine și respect amintirea sa în conștiința și sufletele noastre.

Suntem alături de familie, căreia îi adresăm sincere condoleanțe și multă putere în aceste grele momente.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Comunicat de presa
PSD Botoșani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

Marţi, 7 Mai 2024
105

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
62

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
67

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...