Marius Constantin Budăi către actualul ministru al Muncii: Cine să vă mai creadă, doamna Turcan?

Marius Constantin Budăi către actualul ministru al Muncii: Cine să vă mai creadă, doamna Turcan?

Critici dure lansate în spațiul public de fostul ministru al Muncii, deputatul PSD de Botoșani Marius Constantin Budăi, la adresa ministrului Raluca Turcan, care a anunțat că pensiile vor fi indexate cu minimum 6% iar alocațiile cu 20% de la 1 ianuarie 2022.

“Încă ministru (interimar) al Muncii, Raluca Turcan se laudă cu o mărire de 20% a alocațiilor și de 6% a pensiilor! Dar în Programul de Guvernare al PNL nu scrie așa ceva!

Păi cine să vă mai creadă, doamna Turcan, când dvs. nu ați respectat nici măcar legile existente, care prevăd dublarea alocațiilor și creșterea cu 40% a punctului de pensie!?

Nu ați respectat nici măcar propriile ordonanțe, care prevedeau dublarea, în tranșe, a alocațiilor copiilor!

Așadar, nu ați respectat nici măcar ordonanțele date de dumneavoastră, nu ați prevăzut creșteri în Programul de Guvernare, dar vă așteptați să vă credem noi pe cuvânt și să vă votăm!?

Mai ales că ne-a spus Florin Cîțu, clar, că ce a promis în campania electorală nu a mai fost valabil când a ajuns la Guvern! PSD nu votează mincinoși și incapabili!”, a spus fostul ministru al Muncii, deputatul PSD de Botoșani Marius Constantin Budăi

 

Spune-ne opinia ta