Marius Budăi vrea congres în partid la sfârşitul lunii ianuarie. “Eu nu-i cer demisia, că am făcut parte din echipa dumneaei” a spus despre Viorica Dăncilă.

Marius Budăi vrea congres în partid la sfârşitul lunii ianuarie. “Eu nu-i cer demisia, că am făcut parte din echipa dumneaei” a spus despre Viorica Dăncilă.

Fostul ministru al Muncii, deputatul de Botoșani, Marius Budăi, a declarat înainte de începerea Comitetului Executiv al PSD de la București că va cere un Congres PSD în ianuarie.

Fostul ministru al Muncii Marius Budăi a declarat că nu îi va cere demisia Vioricăi Dăncilă din fruntea PSD pentru că a făcut parte din echipa ei şi că un congres în partid s-ar impune la sfârşitul lunii ianuarie.

Marius Budăi a fost întrebat, la sosirea la sediul PSD de la București, dacă îi va cere Vioricăi Dăncilă să facă un pas în spate şi a spus: “Eu nu, că am făcut parte din echipa dumneaei, dar cu siguranţă ce va hotărî majoritatea voi respecta şi eu”, a spus fostul ministru care a mai adăugat că nu ştie dacă Marcel Ciolacu vrea să încerce o lovitură de partid şi că a venit cu un mandat din judeţ pentru acest CEx.

“Nu ştiu să încerce o lovitură de partid, Cred că noi cu toţii trebuie să... eu am venit cu mandat din judeţ, nu pot să vi-l spun acum, o să-l spun după, trebuie să ne întoarcem la bază pentru că mergem şi cerem voturile colegilor noştri din judeţe, deci nu doar noi parlamentarii şi preşedinţii de organizaţii, noi trebuie să venim cu un mandat din judeţ şi atunci mandatul din judeţ trebuie să-l respecţi”, a mai afirmat Budăi pentru Stiripesurse.ro.

Întrebat de posibilitatea organizării unui congres în PSD, Marius Budăi a răspuns: “Cred că cea mai bună soluţie e să nu ne pripim şi nu cred că în decembrie e chiar important să avem un congres. În ianuarie spre sfârşit, da”.

Reuniți în ședința CEx, social-democrații trag linie, după eșecul de la prezidențiale al Vioricăi Dăncilă. La finele acestei întâlniri vom ști dacă PSD merge mai departe cu sau fără Dăncilă.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
9

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
843

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
391

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...