Marius Budăi și-a dat DEMISIA din funcția de ministru al Muncii

Marius Budăi (PSD), ministrul Muncii, a demisionat joi din funcție ca urmare a scandalului căminelor de bătrâni.

Marius Budăi și-a dat DEMISIA din funcția de ministru al Muncii

Marius Budăi ar urma să anunțe public demisia, după ce a avut o discuție în această dimineață cu premierul Marcel Ciolacu.

Gestul ar veni pe fondul dosarului deschis de DNA, care vizează modul în care instituțiile din subordinea Ministerului Muncii și-au făcut datoria în scandalul căminelor de bătrâni, au declarat pentru G4Media surse politice.

Budăi are în subordine mai multe instituții de verificare și control acuzate că nu au verificat modul în care azilele din Voluntari i-au tratat pe bătrâni.

Marius Budăi, susținut de PSD Botoșani, ocupa fotoliul de la Muncă începând cu noiembrie 2021, el fiind membru în Guvernele Ciucă și Ciolacu. El a succedat-o în funcție pe Raluca Turcan.

Reamintim că astăzi și sâmbătă sunt anunțate ample proteste în Capitală pentru demiterea celor doi miniștri considerați a fi responsabili pentru nenorocirile din centrele de bătrâni: Gabriela Firea și Marius Budăi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

astăzi, 19:09
29

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
138

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
190

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...