Lupașcu se apără în contextul plângerii depuse de PNL împotriva lui: „Intoxică botoșănenii cu minciuni și acuzații false!”

Lupașcu se apără în contextul plângerii depuse de PNL împotriva lui: „Intoxică botoșănenii cu minciuni și acuzații false!”

La scurt timp de la apariția în spațiul public a informației că PNL Botoșani a depus plângere la Biroul Electoral Județean împotriva lui Costel Lupașcu, pentru o postare pe Facebook ulterioară încheierii campaniei pentru turul al doilea de prezidențiale, PSD Botoșani a emis un comunicat de presă, prin intermediul căruia se încearcă demontarea acuzațiilor făcute de către liberali.

Redăm, în continuare, comunicatul emis:

„PSD Botoșani prezintă adevărul și situația reală privind plângerea depusă de PNL Botoșani la Biroul Electoral Județean privind împotriva deputatului PSD Costel Lupaşcu, pe care îl acuză de propagandă electorală după încheierea campaniei electorale”, se arată în replică.

Niciodată nu am făcut, nu fac și nu voi face nici o acțiune menită să încalce legislația electorală în vigoare.

PNL Botoșani în lipsă de proiecte pentru județul Botoșani după ce au preluat guvernarea aruncă cu noroi și depun plângeri fără niciun temei real. 

Exemplul este preluat de la șeful lor de partid, actualul prim ministru Orban care i-a făcut plângere penală primului ministru și s-a dovedit că nu a avut niciun temei legal și care a amenințat înainte de a ajunge la putere cu cătușele pe toți membrii PSD. 

Așa știu liberalii să facă politică. Realizări zero, banii privind investițiile aflate în desfășurare prin programele de dezvoltare locală, zero alocări, majorări de venituri zero, dezbatere reală în fața oamenilor cu principalul contracandidat, zero. 

Păcat că niște incompetenți PNL ajung să gestioneze treburile țării. 

Dacă nu se pricep la legislația electorală, la rețele de socializare, la respectarea legii și corectitudine să vină la mine să îi învăț.

Dornici de a fi pe prima pagină a ziarelor, cei de la PNL continuă o campanie mincinoasă. Din păcate, cei de la PNL nu înțeleg că cetățenii nu au încredere în ei! 

Liberalii nu se gândesc niciodată la cetățeni și la binele României ci la propriul interes și la propriul buzunar, încercând să dezinformeze într-un mod mincinos. Astfel își dovedesc incompetența și ineficența caracteristică. În rest, cei de la PNL sunt capabili doar minciună, scandal și demagogie!, este mesajul lui Costel Lupașcu.

(Comunicat de presă emis de PSD Botoșani)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
477

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
644

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
757

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...