Cu ce amintiri a plecat Ludovic Orban de la Botoșani: Liderul PNL a rămas singur împotriva tuturor

Cu ce amintiri a plecat Ludovic Orban de la Botoșani: Liderul PNL a rămas singur împotriva tuturor

Încă președinte al PNL, Ludovic Orban s-a întâlnit cu liberalii botoșăneni, dar se pare că nu i-a convins. Discursul susținut de acesta în care a încercat să-și spună oful spunând a fost abandonat de unii liberali care între timp a trecut în tabăra lui Cîțu nu prea a impresionat.

În plus, anunțul candidaturii lui Cristian Achiței la președinția organizației județene cât și susținerea pentru Florin Câțu, a pus capac, liberalii botoșăneni fiind convinși că actualul premier va deveni viitorul președinte al partidului.

Orban a spus că PNL a pierdut alegerile parlamentare din cauza pandemiei și a faptului că nu i-a putut schimba pe pesediști din funcții.

“ Unde s-a mai văzut ca secretarul general, care este propus de președintele partidului, să se întoarcă împotriva președintelui partidului dar să se agațe și să stea secretar general al partidului. Nu există așa ceva în niciun partid politic. Cu toate astea am acceptat. Oamenii au drept la o opțiune, au drept și la uitare. Dar voi ca membri ai Partidului Național Liberal trebuie să judecați. Eu nu-mi permit să judec. Dar voi judecați. Partidul Național Liberal are nevoie de caractere. Are nevoie de oameni puternici. Are nevoie de democrație și de lider care respectă democrația. Nu are nevoie de oameni care conduc organizații și care astăzi votează susținerea unui candidat și mâine se duc la poză cu un alt candidat”, a declarat Ludovic Orban.

 

 

 

Spune-ne opinia ta