Liberalii botoșăneni se pregătesc să plece la Congres

Liberalii botoșăneni se pregătesc să plece la Congres

Un număr de 89 de liberali botoșăneni se vor deplasa la București, la Congresul de alegeri ce va avea loc mâine la Romexpo.

După cum a declarat Sorin Cornilă, secretarul general al organizației județene PNL, delegații liberali botoșăneni se vor deplasa în capitală cu mijloace auto proprii, renunțându-se la autocare.

Colegii noștri au considerat că este mult mai ieftin și mai comod să facă deplasarea cu mașini proprii. S-au vorbit între ei și vor pleca la București cu mijloace de transport personale. 89 de liberali botoșăneni vor fi prezenți și vor vota la congres. 80 de membri au fost desemnați de organizațiile locale, în timp ce 9 membri sunt delegați de drept, aceștia fiind președinți ai organizațiilor interne, a precizat secretarul general PNL Botoșani, Sorin Cornilă.

Chiar dacă au declarat la unison că liberalii botoșăneni vor susține moțiunea premierului Florin Câțu, se pare că vor fi botoșăneni care vor opta și pentru varianta Ludovic Orban. Unul dintre ei este chiar consilierul local, Maricel Maxim care și-a arătat simpatia față de actualul lider liberal, postând pe pagina sa personală de Facebook, o fotografie împreună cu Ludovic Orban.

 

Spune-ne opinia ta