Începe opoziția. Liderul PSD Botoșani: „Liberalii nu nu au mai plătit nicio factură, de trei săptămâni, la nicio primărie din județ”

Începe opoziția. Liderul PSD Botoșani: „Liberalii nu nu au mai plătit nicio factură, de trei săptămâni, la nicio primărie din județ”

Liderul organizației județene a social-democraților, senatorul Doina Federovici, acuză filiala PNL că a lăsat investițiile în voia sorții, în timpul campaniei electorale pentru cel de al doilea tur de scrutin prezidențial. Potrivit celor dezvăluite de către Federovici, liberalii nu au achitat nicio factură implicită derulării investițiilor, de trei săptămâni.

„Liberalii să nu uite că încă nu ne-au răspuns la întrebările pe care le-am adresat în cadrul unei conferințe de presă. Mai exact, ce se întâmplă cu investițiile din județul Botoșani? Nu doar că își asumă munca altora, dar nu au mai plătit nicio factură, de trei săptămâni. Nicio factură, la nicio primărie din județ. Și-au văzut de campania lor agresivă și atât”

, a declarat Doina Federovici, președintele PSD Botoșani.

De altfel, senatorul a afirmat, imediat după anunțarea primelor rezultate ale alegerilor, că partidul va face opoziție vigilentă.

„La nivelul județului Botoșani și la nivelul țării, ca partid, vom face o opoziție vigilentă și vom monitoriza foarte atent mișcările și toate măsurile pe care guvernul le va lua în perioada următoare. Iar dacă vor fi măsuri împotriva românilor, categoric îi vom taxa și le vom aduce în atenția presei”

, a afirmat, la cald, Doina Federovici.

Liderul organizației județene a PNL, senatorul Costel Șoptică, nu a fost de găsit, pentru a oferi o explicație cu privire la acuzele liderului PSD. De îndată ce se va stabili contactul cu acesta, vom reveni cu lămuriri din partea liberalilor.