Fostul primar al Botoșaniului face dezvăluiri, pleacă „la luptă” cu o echipă nou-nouță! (video)

În cadrul evenimentului politic în care Valeriu Iftime și Cătălin Flutur au anunțat că vor candida pentru președinția CJ, respectiv pentru funcția de primar al municipiului Botoșani, fostul edil-șef al municipiului Botoșani a făcut dezvăluiri.

Fostul primar al Botoșaniului face dezvăluiri, pleacă „la luptă” cu o echipă nou-nouță! (video)

   Foto: Știri Botoșani/Florin Timofte

După ce a tranșat dur alegerea foștilor colegi de partid de a pleca din PNL, liberalul a dezvăluit că schimbă tactica în acest an electoral.

Ca să avem credibilitate că ceea ce se întâmplă e nou trebuie să vă spun, dar să nu se supere unii, că lista cu care voi merge în acest an la alegeri pentru Consiliu Local va fi în proporții de 95% nouă. Doar așa dovedim că noi chiar asta vrem. Vrem schimbare, schimbare de mentalitate cu oameni noi, cei vechi cu experiență vă rog să îi ajutați pe cei noi”, a declarat Cătălin Flutur.

De asemenea, liberalul Cătălin Flutur este ferm convins că Valeriu Iftime, care ocupă funcția de președinte al Partidului Național Liberal (PNL) la nivel de județ, are șanse vizibile de a câștiga alegerile.

Avem o șansă extraordinar de mare să câștigăm Consiliul Județean și sunt convins că îl vom câștiga. Avem două luni la dispoziție să îl ajutăm pe Valeriu să câștige Consiliul Județean. Dacă se întâmplă lucrul acesta nouă ne va fi foarte bine. Vă garantăm, domnule președinte, că veți găsi o echipă nouă. Vă mulțumim că ați făcut această alegere la un moment dat. Partidul național liberal – filiala Botoșani era încremenit”, a declarat Cătălin Flutur.

Liberalul a mărturisit că, dacă vor câștiga alegerile în acest an, va putea să se retragă liniștit după 35 de ani de politică.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
943

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9259

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1300

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...