Doina Federovici: „Fac un apel la solidaritate și înțelegere. Regulile impuse de autorități să fie respectate”

Doina Federovici: „Fac un apel la solidaritate și înțelegere. Regulile impuse de autorități să fie respectate”

Începând de astăzi, în România va fi decretată starea de urgență! Fără să minimalizez gravitatea situației în care ne aflăm datorită extinderii epidemiei cu virusul Covid-19, vreau să fac un apel la solidaritate și înțelegere. Trebuie cu toții să facem totul pentru ca regulile impuse de autorități să fie respectate, pentru a ne proteja atât pe noi, pe familiile noastre, dar și pe ceilalți români. Dincolo de simpatiile sau antipatiile politice, mesajul trebuie să fie unul singur: de unitate. 

Starea de urgență anunțată de președintele Iohannis nu trebuie să creeze panică. Este doar o măsură care permite autorităților să ia măsuri mai rapide, fără ca aceasta să însemne o agravare a situației din România.

Trebuie să avem încredere în autorități, să ne comportăm responsabil și să nu intrăm în panică. În astfel de momente, panica și dezinformarea sunt cel mai mare dușman.

Vă îndemn să vă informați doar din surse oficiale și să rămâneți calmi! Și nu uitați dacă vă pot ajuta cu ceva va rog să nu ezitați sa-mi cereți sprijinul. 

Fie ca Dumnezeu să ne ajute pe noi și pe semenii noștri să depășim cu bine aceste momente dificile! Totul va fi bine!

Multă sănătate tuturor!

(Comunicat de presă emis de către senatorul Doina Federovici, președintele organizației PSD Botoșani)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
15

Înaintea sărbătorilor pascale, polițiștii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale ...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
26

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
278

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...