Deputatul PNL, Cristian Achiței: Mizerii pesediste. Și-ar fi putut demonstra grija pentru copiii României dacă lăsau bani în buget pentru creșterea alocațiilor!

Deputatul PNL, Cristian Achiței: Mizerii pesediste. Și-ar fi putut demonstra grija pentru copiii României dacă lăsau bani în buget pentru creșterea alocațiilor!

Atacat astăzi de liderii locali ai PSD într-un comunica de presă în care se spunea că toți deputații de la PSD Botoșani au votat pentru dublarea alocațiilor pentru copii, în timp ce deputatul PNL Cristian Achiței a refuzat să voteze, deputatul botoșănean nu a stat pe gânduri și a dat o replică acidă în această după amiază.

“Pomenindu-mi numele doar în titlu, tovarășii încearcă să personalizeze un comunicat distribuit la nivel național de tot partidul roșu. Nu pot decât să fiu mulțumit de "atenția" pe care mi-o acordă personal și care îmi demonstrează încă o dată că am făcut ceea ce trebuie în toți acești ani, sancționând public aroganța, iresponsabilitatea și incompetența PSD”, a declarant liberalul de la Botoșani.

Deputatul PNL Cristian Achiței a explicat însă că nu a votat dublarea alocațiilor pentru copii în acest moment, la fel ca toți deputații PNL, tocmai pentru că “suntem preocupați de soarta familiilor românilor cu copii, care nu poate fi afectată de dezechilibre bugetare artificiale, de inflație și instabilitate” doar ca urmare a unor populisme ieftine.

“Nu pot să nu remarc că tovarășii nu se pot opri din minciuni nici după ce românii i-au sancționat la vot, în acest an, tocmai pentru demagogie și populism fără nicio bază reală. Cum poți să spui, tu, parlamentar pesedist, că ești consecvent și că în primăvară ai votat pentru dublarea alocațiilor, știind că oricine poate vedea pe site-ul parlamentului că ai votat împotrivă, așa cum ți-au dictat stăpânii de la acea dată, Dragnea și Dăncilă?

Lucrurile sunt cât se poate de clare. Formula cea mai simplă prin care pesediștii și-ar fi putut demonstra grija pentru copiii României ar fi fost să lase bani în buget pentru creșterea alocațiilor cu 100%. Ori ei nu au lăsat bani (după ce au împărțit clientelei politice până și fondul de rezervă al guvernului) nici pentru plata pensiilor și salariilor. Populism de cea mai joasă speță, sancționat deja în acest an de români, care nu pot fi prostiți atât de ușor! Alba-neagra pesedistă nu mai funcționează!”, a spus deputatul PNL, Cristian Achiței.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
183

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
185

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
268

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...