Daniel Livadaru, consilier Local ALDE Comuna Ştiubieni: Iadul pe pământ și incompetența rege!

Daniel Livadaru, consilier Local ALDE Comuna Ştiubieni: Iadul pe pământ și incompetența rege!

Comunicat:

Un dezastru pe care Guvernul și responsabilii din Sănătate l-au așteptat cu mâinile în sân, "poate n-o mai veni și valul ăsta 4", din moment ce "noi am oprit pandemia".

Nu mai sunt locuri la ATI pentru bolnavii aflați în stare gravă, pacienții au început să fie tratați pe jos, iar cozi uriașe de ambulanțe așteaptă în fața departamentelor de primiri urgențe în tot mai multe orașe din țară.

Domnule prim - ministru demis Cîțu, desființați comisia de anchetare a modului în care a fost pregătit valul 4! Răspunsul e simplu, îl știu toți românii: nici dumneavoastră, nici autoritățile pe care le aveți în subordine, n-ați mișcat un deget pentru a opri prăpădul, deși știați că vine iadul. Mai mult, ați transformat campania de vaccinare într-un circ electoral, ale cărui rezultate lovesc România în moalele capului: cei mai mulți morți, cei mai mulți infectați, oameni hăituiți de informații false și restricții, care nu știu ce decizii să ia ca să se salveze!

Domnule secretar de stat Raed Arafat, nu vă apasă conștiința miile de morți din ultimii 7 ani, de când dumneavoastră gestionați situațiile de criză din România? Deciziile iresponsabile nu se plătesc cu scuze, ci cu demisia. A aștepta sosirea Iadului cu mâinile în sân și a te plânge apoi că morții sunt vinovații nu sunt altceva decât dovezi ale lipsei de responsabilitate a unor instituții care fac ca această țară să fie un "stat eșuat".

Daniel LIVADARU – Consilier Local ALDE Comuna Ştiubieni

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Votează destinația anului 2024, Cornișa face parte dintre atracțiile supuse votului. „Să ne mândrim că suntem finaliști!”

astăzi, 09:43
20

Cornișa Aqua Park&Sports a intrat într-o competiție ce are drept scop promovarea turismului. „Votează destinația anului” este una dintre cele mai importante competiții desti...

Tot mai mulți români din Italia se întorc acasă: „S-a scumpit totul, plătim și aerul pe care îl respirăm”

astăzi, 09:27
65

Tendința este reflectată și de datele recente care indică o scădere semnificativă a sumelor de bani trimise în țară de către românii stabiliți în Italia, conform statistici...

Invitație pentru iubitorii de artă: Expoziția „Salon de primăvară – Liviu Șoptelea și prietenii”

astăzi, 08:32
35

Evenimentul este organizat de Societatea Culturală ”Expo-Art” Botoșani și reunește pe simeze lucrări de pictură și tehnică mixtă, creații ale unor artiști botoșăneni din diver...