Constantin Codău, consilier local ALDE comuna Ungureni: USR premiază incompetența!

Constantin Codău, consilier local ALDE comuna Ungureni: USR premiază incompetența!

Comunicat:

Lista de miniștri propusă de Dacian Cioloș reprezintă o bătaie de joc la adresa românilor.

De ce spun asta?

La Sănătate este propusă aceeași doamnă Mihăilă, cea care a recunoscut personal că nu a pregătit sistemul sanitar pentru valul 4! Azi, spitalele sunt suprasolicitate din cauză că ministrul Ioana Mihăilă nu a știut sau nu a vrut să facă nimic.

La Economie e propus dezastruosul ministru Năsui. Să nu uităm că acest domn a anulat măsura 3 de sprijin pentru firmele românești, iar în cazul celorlalte măsuri banii abia dacă au ajuns la firmele afectate de pandemie.

La Fonduri Europene același ministru ZERO Cristian Ghinea. Domnul acesta a făcut ca România să aibă printre ultimele planuri de redresare și reziliență aprobate de către Comisia Europeană. Din cauza incapacității sale de a face un plan coerent și care să vizeze problemele României, dar care să respecte și solicitările Comisiei Europene, țara noastră a fost la coada Europei.

La Justiție este propus un ministru care nu a făcut nimic! Singura realizare a lui Stelian Ion este aceea că a fost dat afară din Guvern.

La Transporturi e dl Drulă, același ministru care doar ne-a vorbit despre planuri și proiecte și cam atât. Singura sa realizare a fost aceea că a dărâmat chioșcurile de la metrou.

În rest, foarte mulți anonimi care habar nu au administrație și care nu înțeleg cum funcționează un Guvern.

De asta avem noi nevoie?

Guvernul ZERO condus de Dacian Cioloș a rămas tot ZERO!

Constantin CODĂU – Consilier Local ALDE Comuna Ungureni

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O clădire monument istoric, proprietate a Ministerului Sănătăţii, în avansată stare de degradare

astăzi, 13:02
80

O clădire monument istoric din municipiul Botoşani, care este acum în proprietatea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), se află într-o avansată stare de degradare, iar autorităţi...

Viața botoșăneană din 1918, prezentată de social-democrați

astăzi, 09:18
152

Pentru sărbătorirea Zilei Naționale a României, PSD Botoșani a demarat un proiect menit să facă legătură dintre trecut și prezent, care să contribuie la întărirea conștiinței ...

Calendar ortodox: Sfântul Sava, ocrotitorul monahilor din pustie

astăzi, 09:08
108

În Biserica Ortodoxă, ziua de 5 decembrie este momentul din an când se săvârşeşte pomenirea Sfântului Cuvios Sava cel Sfințit, unul dintre cei mai mari părinți duho...