Consilierii locali ai PSD, acuzaţi că sabotează deschiderea Parcului de agrement Cornişa

Partidul Social Democrat pune interesele politice deasupra celor ale cetăţenilor şi o dovedeşte iarăşi, printr-o nouă încercare de sabotare a deschiderii Parcului de agrement Cornişa. 

 

Consilierii locali ai PSD, acuzaţi că sabotează deschiderea Parcului de agrement Cornişa

De la început, acest proiect nu a fost pe placul celor de la PSD, pentru simplul motiv că deschiderea lui ar fi o realizare a administraţiei Cătălin Flutur. 

După ce au câștigat Primăria Municipiului Botoșani, în 2012, au amânat licitația, întârziind cu peste un an începerea lucrărilor, punând practic în pericol întreg proiectul. 

Au încercat apoi săși asume ei electoral acest proiect, însă eșuând în acest demers, fac ce știu ei mai bine - sabotează, în ideea de a provoca o nemulțumire din partea cetățenilor, pe care să i-o atribuie ulterior, printr-o manipulare tot administraţiei Fluturi şi grupului de consilieri PNL. 

Substratul acțiunilor consilierilor municipali PSD, în frunte  cu viceprimarul Cosmin Andrei este eminamente unul politic, dictat de raționamente de partid, care sunt, iată, mai presus de interesele cetățenilor. 

Garantăm că toate aceste adevăruri și demersuri lipsite de etică ale consilierilor PSD vor fi demascate și aduse la cunoștința cetățenilor municipiului Botoşani pentru ca ei să le înţeleagă modul lor politic de acţiune, felul în care ei raportează totul la obţinerea, cu orice preţ, a unor beneficii politice.

Comunicat Organizația Municipală PNL Botoşani

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
166

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
313

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
72

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...