Comunicat PSD Botoșani: "La 1 decembrie vom sărbători Centenarul Marii Uniri împreună cu botoșănenii la evenimentele din piețele publice"

Comunicat PSD Botoșani: "La 1 decembrie vom sărbători Centenarul Marii Uniri împreună cu botoșănenii la evenimentele din piețele publice"

OrganizaÈ›ia PSD BotoÈ™ani a anunÈ›at astăzi că la 1 decembrie toÈ›i reprezentanÈ›ii social-democraÈ›i vor sărbători Centenarul Marii Uniri împreună cu botoșănenii la evenimentele care vor avea loc în pieÈ›ele publice.

„Ne bucurăm că în final, domnul Flutur a răspuns pozitiv la numeroasele noastre încercări de a ajunge la un consens politic în chestiuni importante. 1 Decembrie 2018 este desigur un astfel de moment. Dar este un moment al tuturor românilor È™i al tuturor botoșănenilor. AÈ™adar, răspundem pozitiv È™i îl invităm pe domnul primar Flutur È™i pe toÈ›i ceilalÈ›i reprezetanÈ›i ai clasei politice din BotoÈ™ani ca de această dată să sărbătorim Ziua NaÈ›ională È™i Marea Unire, în piaÈ›a RevoluÈ›iei, altături de botoșăneni. Nu trebuie să facem o separare între politicieni È™i ceilalÈ›i cetățeni. Suntem toÈ›i români È™i cred că trebuie să fim cu toÈ›ii împreună în această zi atât de importantă pentru È›ara noastră. "

Considerăm că fondurile pe care domnul primar Flutur doreÈ™te să le plătească pentru masa festivă de la restaurant la care să participe politicienii de pe plan local să fie direcÈ›ionate către familiile nevoiaÈ™e din municipiul BotoÈ™ani.  

„Suntem în Anul Centenarului Marii Uniri a României È™i avem obligaÈ›ia să fim alături de cei pe care îi reprezentăm atât la nivel local, cât È™i central. Ca oameni politici trebuie să dăm dovadă de maturitate È™i unitate pentru că fiecare avem de îndeplinit angajamentele pe care ni le-am asumat față de locuitorii judeÈ›ului BotoÈ™ani. Avem nevoie de înÈ›elegere È™i solidaritate pentru a putea să facem lucruri concrete pentru botoșănenii noÈ™tri. Nu putem face nimic fără suportul cetățenilor care ne-au acordat încrederea lor”.

Comunicat de presa

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
45

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
45

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
298

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...