Cătălin Silegeanu, Pro România: Rămân în continuare același om, luptător, sperând ca într-o bună zi, împreună, să aducem o schimbare pentru Botoșani

Cătălin Silegeanu, Pro România: Rămân în continuare același om, luptător, sperând ca într-o bună zi, împreună, să aducem o schimbare pentru Botoșani

Cătălin Silegeanu, candidatul Pro România la Camera Deputaților, a dat astăzi publicității un comunicat prin care mulțumește electoratului pentru votul acordat duminică, chiar dacă PRO România nu a mai prins pragul electoral.

“Stimați cetățeni, dragi botoșăneni, 

A fost o luptă grea aceasta campanie. Însă obiectivul nostru politic trebuie să continue. Fundamentele proiectelor și a obiectivelor noastre vor fi aceleași, de a susține dezvoltarea și ridicarea unei noi generații de oameni politici. 

Vom încerca sa facem lucruri concrete și de durată pentru acest județ măcinat de interese și lupte obscure intre oameni politici oportuniști. 

Vă mulțumim și vă suntem recunoscători tuturor celor care ne-au acordat votul la aceste alegeri parlamentare.  

Eu, personal, nu mă voi schimba niciodata! Raman în continuare acelasi om luptator, puternic si increzator, sperând ca intr-o bună zi, impreuna să aducem o schimbare pentru Botosani, un județ care a fost uitat  de multi dintre  politicienii botoșăneni atunci cand s-au asezat comod pe fotoliile de parlamentari.  

Vă stimăm și vă respectăm! Doar împreună cu voi o sa reușim să facem judetul Botoșani puternic atât din punct de vedere economic, cultural și social și mai ales politic .

Cei care au fost alaturi de mine până acum dar si de colegii mei din PRO România, ii rog sa ma sustina in continuare pentru ca nu-mi sta in caracter sa cedez și sa renunț, indiferent de situatie,  de aceea voi continua cu proiectele mele de a face din Botoșani, un județ  măreț  si prosper.

Consider că vor trece generații bune pana cand vom învăța cu adevărat  ce înseamnă puterea votului, puterea de a decide,  pana când nu vom mai fi indiferenti, pana când vom învața să nu ne mai plângem de nivelul de trai din țara noastră.

Doar atunci cand vom lua atitudine si nu vom fi indiferenti in alegerea celor care ne conduc țara,  abia atunci putem afirma ca ne dorim un viitor mai bun pentru copiii, părinții si bunicii noștri.

Vă multumesc! #ImpreunaPentruBotosani  #ImpreunaPentruRomania”, a comunicat Cătălin Silegeanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
350

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
372

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
229

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...