Cătălin Silegeanu, candidat independent la Primăria Botoșani: Să analizăm la rece candidații la primărie. Dragi botoșăneni... Protestați... Începeți prin a NU le da semnături pentru a-și depune candidaturile

Cătălin Silegeanu, candidat independent la Primăria Botoșani: Să analizăm la rece candidații la primărie. Dragi botoșăneni... Protestați... Începeți prin a NU le da semnături pentru a-și depune candidaturile

Comunicat:

Candidații politici la primărie au început să-și pună în aplicare jocurile de partid și promit numai aberații, doar, doar, să prindă un loc cald bine plătit timp de 4 ani de zile.

Pe lângă ei și ceilalți reprezentanți, în acest an, majoritatea președinților candidați la Consiliul Județean Botoșani, unde vor câștiga sau cariera politica se va termina.

Actualul primar PNL, "face ce trebuie", face doar ce îi trebuie și nimic care să fie util pentru cetățeni.

Ceilalți? Aruncați într-o bătălie pe care sigur nu au cum sa o câștige împotriva actualului Primar însă încăpățânați și conduși de orgolii personale își încearcă “norocul” sperând la măcar un post de consilier sau Viceprimari. Câștigurile sunt foarte consistente și funcțiile pun în mișcare angrenajele mult dorite ale stăpânilor de la București.

“Opozita PSD “, doar critică. Modelul împrumutat de la Președintele Interimar Ciolacu care doar “mârâie printre dinți, câteva fraze " apoi când Prim Ministru spune “ Stai”...Sta și Votează...

Actualul viceprimar, candidat din partea PSD, a uitat că timp de 8 ani a ocupat funcția de viceprimar al acestui oraș. O funcție care îi permitea să facă ceea ce este corect față de cetățeni. Însă tot ce a reușit să facă, a fost să arate cu degetul autobuzele care stăteau de câteva luni zile nefolosite, să își facă un selfie la o asfaltare sau la o inundație și… cam atât. Realizări mai deloc. Însă până și el știe că e aruncat în luptă fără arme și va pierde ușor în fața lui Flutur în cauza unui blat. Însă speră la un nou mandat de Viceprimar, că să mai continue încă 4 ani, tradiția de "timpul trece leafa merge "și atât.

PMP aruncă în luptă un candidat care promovează un sistem vechi de 20 ani, dar care încă funcționează - după părerea lui.

Apropo, se lăudau pe pagina de Facebook ca după o săptămână de la lansare sunt pe locul trei în sondaje.

USR PLUS – Un candidat parcă zici că mă citează, afirmând că nimeni nu are viziune (chiar în descrierea lui a afirmat asta de două ori). Dintre candidați el e satul să trăiască în sărăcie, mizerie, trafic infernal.

Noi cetățenii, simțim în fiecare zi aceste inconveniente.

Cunoaștem foarte bine neajunsurile din municipiu.

Acest oraș nici măcar în stadiu de conservare, amorțeală sau stagnare, numai este. Acest oraș a ajuns într-o stare de degradare masiva!

Sa vorbim de USR PLUS și de traseismul politic! De scandalurile la nivel național! Au curajul să spună că nu vor penali în funcții. Însă am asistat cu toții la atitudinea de lași, când li s-au propus sa vină la guvernare. Ce sa faci cu acești imaturi ???

PRO ROMÂNIA- Candidat venit din postura de Vicepreședinte al Consiliului Județean - Părerea mea - mai bine candida ca Președinte al Consiliului Județean având în vedere funcția ocupată.

Cu speranța prinderii măcar a unui loc de consilier.

Liviu, succes!

ALDE - Încă așteptăm surpriza, dacă va fi doamna Roxana Țurcanu sau altcineva, după ce candidatul Borfotina a renunțat în mod `inexplicabil` pentru unii, explicabil pentru mine.

Asistăm doar la propagandă și prea mult discurs politic care nu are nimic de a face cu adevăratele nevoi ale acestui oraș și chiar văd o atitudine respingătoare și sfidătoare la adresa cetățenilor.

Acești candidați inventează fără pic de rușine și bun simt de la o zi la altă tot felul de planuri și proiecte fără un studiu de impact asupra vieții și nevoilor cetățenilor și a orașului Botoșani.

De ce trebuie să rezistăm și să asistăm noi ca cetățeni la acest cinism dictat de partidele politice și susținut de candidații lor ?

Lăsați problemele care le știm deja că le avem - Lipsa iluminat, canalizare, infrastructură, parcuri industriale, parcări, parcuri pentru copii prezentați-vă ca și realizări, ce ați făcut în ultimii ani, nu ceea ce aveți de gând să faceți, că de promisiuni suntem sătui toți, noi cetățenii.

Realizări profesionale, aptitudini și competențe, leadership, capacitatea de a motiva o echipa, punctualitatea, capacitatea dumneavoastră de sinteză, analiză, punctele strategice ale municipiului.

Către toate partidele politice… le recomand matematica, sondajele și părerile oamenilor și mai presus de orice... Fiți realiștii dragi președinți de partide și dragi candidați care vă visați la putere. Lăsați jocurile politice și propuneți candidați cu experiență în domeniul administrației și nu mai propuneți doar sugestiile venite de la București.

Să nu uitați că adevărata putere este la cetățenii de care v-ați bătut joc atâția ani.

Dragi botoșăneni... Protestați... Începeți prin a NU le da semnături pentru a-și depune candidaturile apoi... Nu îi votați... Dacă ei își bat joc de voi... E momentul ca “roata să se întoarcă”.

(Comunicat de presă emis de Cătălin Silegeanu, candidat independent la Primăria municipiului Botoșani)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

astăzi, 19:15
45

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

astăzi, 18:47
51

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...

Peste 350 de jandarmi au asigurat ordinea în Botoșani în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale

astăzi, 18:00
34

Dacă majoritatea cetățenilor a înțeles importanța adoptării unui comportament civilizat, au existat totuși situații în care a fost necesară aplicarea a 77 sancțiuni contrave...