Cătălin Flutur taxează dur primarii care au plecat din partid. „Au plecat de la tata de acasă și s-au dus la mama” (foto, video)

Liberalul a făcut o comparație atipică, spunând că foștii colegi de partid au plecat de la „tata”, ca să meargă la „mama”. Toate acestea chiar în fața președintelui de partid la nivel național, venit la Botoșani într-o vizită politică.

Cătălin Flutur taxează dur primarii care au plecat din partid. „Au plecat de la tata de acasă și s-au dus la mama” (foto, video)

   Foto: Știri Botoșani/Florin Timofte

Fostul edil șef al municipiului Botoșani i-a taxat dur pe foștii colegi de partid care au migrat către formațiunea politică PSD chiar înainte de alegerile locale din 9 iunie 2024.

Declarațiile au fost făcute în cadrul unui eveniment organizat la Casa Lux de către Partidul Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani. Invitați speciali au fost președintele PNL, Nicolae Ciucă, președintele Consiliului Județean (CJ) din Suceava, Gheorghe Flutur, fostul ministru de Interne, Lucian Bode și președintele Consiliului Județean (CJ) din Bihor, Ilie Bolojan.

În cadrul evenimentului politic, liberalul Cătălin Flutur a aruncat cuvinte grele la adresa foștilor colegi de partid care au ales să plece la PSD.

„Am văzut că ne-am ferit cu toții să atingem un subiect delicat. Domnule președinte, și spun acum ca să audă cei care au plecat, nu au plecat membrii simpli, ci ăia care s-au considerat primari liberali. Să știți că erau primari de trei, cinci mandate. A fost foarte curios pentru mine. Au plecat de la tata de acasă și s-au dus la mama. Mama a fugit și ea de acasă, noi botoșănenii știm ce s-a întâmplat aici. Culmea, n-au rămas orfani, dar sunt niște copii părăsiți în momentul ăsta. O să vedeți că o să se uite înapoi la tata, că pe mama n-o mai prinde că nu știu unde se duce. Am o mare rugăminte și le transmit de pe acum, că poate unul, doi membri își revin, poate îi mai primim. După aia, domnule președinte, să nu îi mai primim înapoi. Uitați-vă ce oameni avem în sală, care vor câștiga localitățile. Poate nu acum, dar peste patru ani sigur. Am curățat partidul de buruieni”, a declarat Cătălin Flutur, candidatul PNL la Primăria municipiului Botoșani.

Pe de altă parte, fostul edil șef al municipiului reședință de județ a recunoscut că odată cu intrarea lui Valeriu Iftime pe poziția de conducere a partidului lucrurile s-au schimbat și mulți membri noi s-au alăturat organizației politice.

Odată cu anunțarea intrării în politică a domnului Valeriu Iftime lucrurile s-au schimbat, iar în primul discurs al domnului Valeriu Iftime v-a explicat exact pentru ce vine. Asta au înțeles toți, că vrea să schimbe componența de la bază. Avem două săptămâni jumătate și în Partidul Național Liberal – Filiala Botoșani, eu vorbesc la municipiu că sunt președinte de organizație la municipiu, și-au depus adeziunea 268 de membri din care 72 sunt antreprenori”, a adăugat Cătălin Flutur.

Unii membri ai Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani au plecat la PSD, alții la Forța Dreptei, iar alții au anunțat că se retrag de tot din viața politică.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
942

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9252

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1300

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...