Cătălin Drulă, președintele USR, a ajuns la Botoșani

”Ne dorim să facem o construcție politică, care să ofere soluții pentru Botoșani. Ajunge cu PSD și cu PNL!” – Cătălin Drulă.

Cătălin Drulă, președintele USR, a ajuns la Botoșani

Prezent la Botoșani, vineri, 17 noiembrie 2023, Cătălin Drulă a adus critici dure principalelor partide de la guvernare, PSD și PNL, susținând că USR reprezintă o alternativă de guvernare responsabilă și decentă.

”Mesajul nostru este că USR este peste tot, și ne vom lupta cu cei care astăzi distrug România la nivel național, județean și local. PSD și PNL, la fel cum au condus Botoșaniul timp de 34 de ani, au condus și România. Adică cu corupție, nepăsare și dispreț total față de cetățeni. De altfel, sunt doi foști președinți de consiliul județean care au făcut închisoare, Florin Țurcanu și Constantin Conțac”, a afirmat Cătălin Drulă, președintele USR.

”Fiecare zi cu PSD și PNL la guvernare, fie că vorbim de cea județeană sau națională, înseamnă o zi pierdută pentru România. Și dacă ne uităm la realizări, care sunt? Au crescut taxele și impozitele, ca să aibă bani de pensii și de sinecuri. În Botoșani sunt cele mai mici pensii din țară, 78.000 de pensionari încasând o pensie infimă. În timpul acesta, pensiile speciale, ne anunță actuala guvernare că vor crește, unele cu 8.000 de lei. Acestea sunt prioritățile acestei guvernări. Portbagajele cu bani, contractele cu dedicație, privilegiile, alimentarea cu bani a nedreptății, cu bani din buzunarul cetățenilor, a firmelor, distrugerea economiei”, a spus Cătălin Drulă.

 ”Klaus Iohannis a pus voturile PNL în remorca PSD”

”Vreau să fiu foarte clar. Nu este doar un rol pasiv pe care l-a avut PNL. Este un rol cât se poate de activ. Supraimpozitarea contractelor part time a fost introdusă de premierul Ciucă. Toate samavolniciile, nemerniciile astea fiscale sunt elaborate de ministrul Finanțelor de la PNL, Marcel Boloș și sunt făcute cu voturile PNL în Parlament. Consecințele le vedem în aceste zile. De la 1 milion de oameni care trebuie să plătească de pe o lună pe alta taxe mai mari, cei din IT, din construcții, din industria alimentară, la firme cu planurile de afaceri date peste cap și îngrijorate pentru viitor, la scăderea consumului și a comenzilor, dar mai mult de atât, vedem și în sistemul public. Pentru că nu le-a fost suficient și au băgat mâna și în bugetele locale”, a subliniat liderul USR.  

”Avem o alternativă la incompetența PSD și PNL și la extremismul AUR”

”Am venit la Botoșani pentru a transmite același mesaj pe care îl transmitem în toată țara. Avem o alternativă la incompetența PSD și PNL și la extremismul AUR. Polul de Dreapta și USR sunt alternativa pe care o construim, o alternativă responsabilă cu banul public, o alternativă liberală, o alternativă de guvernare responsabilă și decentă. Este timpul ca România să aibă din nou președinte, premier, miniștri, despre care să nu ne întrebăm în fiecare zi ce naiba o să ne mai facă”, a declarat Cătălin Drulă.

Acesta a menționat că Polul de Dreapta va fi format din USR și alianța cu PMP și cu Forța Dreptei. ”Mai mult de atât, mai sunt și alți oameni cu gândire de dreapta, anti pesedistă, care se gândesc să ni se alăture”, a spus acesta.

”Credem că Polul Dreptei, pe care îl vom construi în jurul USR, va ajunge la guvernare”

Cătălin Drulă este gata să parieze că acest lucru se va întâmpla, după alegerile de anul viitor.

Referitor la analiza activității și a perspectivelor pentru filiala județeană a USR, Cătălin Drulă a precizat că ”ne dorim să facem o construcție politică, care să ofere soluții pentru Botoșani. Ajunge cu PSD și cu PNL!”.



 

 

 

Spune-ne opinia ta