Candidații social democrați din Botoșani pentru alegerile parlamentare și-au depus candidaturile la BEJ! (Foto, Video)

Luni după-amiază, candidații Partidului Social Democrat (PSD) – Filiala Botoșani pentru alegerile parlamentare și-au depus candidaturile la Biroul Electoral Județean (BEJ).

Aspiranții la funcțiile din Senat și Camera Deputaților au fost însoțiți și de o parte dintre primarii din județ și de membrii PSD.

Listele pentru Senat și Camera Deputaților sunt deschise de Doina Federovici, președintele în funcție al Consiliului Județean Botoșani și al Partidului Social Democrat (PSD) – Filiala Botoșani, respectiv de Elisabeta Lipă, președintele Agenției Naționale pentru Sport și profesor de Educație fizică și sport.

„(...) Listele noastre sunt deschise de două doamne, pentru că am vrut să arătăm încă o dată toată considerația noastră tuturor doamnelor din județul Botoșani. 40% din candidații de pe liste sunt femei, iar media de vârstă este de 43 de ani. Prim urmare, invităm pe toți botoșănenii să ne susțină”, a declarat Doina Federovici, președintele în funcție al Consiliului Județean și președintele Partidului Social Democrat (PSD) – Filiala Botoșani, la finalul depunerii candidaturilor.

Totodată, Doina Federovici a vorbit despre candidații la alegerile parlamentare și despre care spune că sunt oameni de bună credință și profesioniști în ceea ce fac.

Calea sigură pentru Botoșani nu este doar un slogan, ci este viziunea pentru un județ, pentru fiecare cetățean al nostru și pentru acel moment în care vorbim din nou despre echitate, despre solidaritate și despre sprijin între noi. Am depus astăzi listele pentru Senat și Camera Deputaților, însoțite de listele de susținători. Avem cea mai puternică echipă de candidați pentru Parlamentul României, oameni cu foarte mult profesionalism, oameni cu bună credință care ne vor reprezenta în Parlamentul României și vor fi vocea botoșănenilor noștri în forul legislativ al țării. Sunt oameni care au construit și au un spirit foarte bun, oameni care au fost și vor fi alături de comunitățile noastre locale. Este o perioadă în care fiecare partid politic își va expune oferta electorală. Noi suntem partidul care venim și de această dată în fața oamenilor și le spunem răspicat și cu fruntea sus ce-am făcut pentru județul Botoșani în ultimii patru ani”, a adăugat Doina Federovici.

Candidații pentru Senat sunt:

Doina-Elena Federovici, președinte CJ Botoșani, jurist

Alexandra Huțu, deputat, licențiat și Master în Științe administrative, licențiat în Drept

Constantin-Cristian Nistor, administrator public al Județului Botoșani, inginer electroenergetician

Maria-Cristina Bălăucă, profesor de fizică / inspector școlar general adjunct ISJ Botoșani

Remus-Dan Dulgheru, șef reprezentanță Registrul Auto Român Botoșani, inginer transporturi și autovehicule rutiere

Candidații la Camera Deputaților sunt:

Elisabeta Lipă, președinte Agenția Națională pentru Sport, profesor de Educație fizică și sport

Marius-Constantin Budăi, deputat, economist

Mircea-Andrei Magdalena, administrator public Primăria municipiului Botoșani, jurist

Florin-Alexandru Gavril, consilier de stat, licențiat în Drept, licențiat și master în Științe administrative

Dana Bețenchi, medic stomatolog

Andrei Aroșculesei, fermier, inginer agronom

Vasile-Lucian Florea, profesor de Istorie

Ciprian Manolache, profesor de Limba și literatura română, inspector școlar general adjunct ISJ Botoșani.












 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Numere de telefon la Prefectura Botoșani pentru nelămuriri legate de alegeri! (Video)

astăzi, 13:23

Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani, a anunțat în cadrul conferinței de presă săptămânale faptul că la nivelul Instituției Prefectului a județului Botoșani există patru ...

Sute de credincioși botoșăneni s-au închinat Sfintei Parascheva! (Foto, Video)

astăzi, 11:09

În timp ce la Iași zeci de mii de credincioși o sărbătoresc pe Sfânta Cuvioasă Parascheva, și la Botoșani câteva sute de cetățeni au așteptat la rând pentru a se &ici...

Ce spune prefectul Dan Nechifor despre activitatea forțelor de ordine în Centrul Istoric: „Trebuie să ținem cont de...” (Video)

Friday, 11 October 2024

Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani, are aproape o lună de când a depus jurământul de credință pentru această funcție. Venirea sa la conducerea Instituției Prefectului a ju...