Andrei își declară victoria și face un apel către Flutur: „Să nu iasă din politică în genunchi” (video)

Andrei își declară victoria și face un apel către Flutur: „Să nu iasă din politică în genunchi” (video)

Candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, și-a revendicat public victoria, în cadrul unei conferințe de presă susținute vineri în sala de ședințe a Consiliului Local. El a ținut să precizeze, însă, că principalul rival în cursa către scaun, liberalul Cătălin Flutur, este ar trebui „să accepte cu demnitate că a pierdut”, pentru ca administrația locală să fie deblocată.

Oficialul a subliniat că o victorie nu se clamează decât pe baza unor rezultate incontesabile, explicând că acesta este temeiul pentru faptul că social-democrații au fost rezervați atitudinal, chiar și după pronunțarea revendicării Primărieri municipiului-reședință de județ.

„Am făcut această conferință de presă pentru a transmite botoșănenilor că am câștigat alegerile la Botoșani. Nu avem încă această confirmare a câștigării alegerilor, pentru că sunt depuse o serie de contestații de către domnul Flutur, după ce a aflat că nu a câștigat alegerile (...) Spune domnul Flutur că nu ne-am bucurat că am câștigat aceste alegeri. Noi nu am făcut aceste alegeri pentru noi, ci pentru botoșăneni. Am fost rezervați pentru că am așteptat rezultatele finale, lucru pe care îl fac și acum. O victorie nu se clamează pe bucuria pe care o manifești sau nu, se clamează pe rezulltatele finale, pe care le vom primi, după ce utilizăm toate căile de atac”, a explicat Andrei.

În cele din urmă, candidatul desemnat câștigătorul funcției de primar a făcut un apel către „fostul primar”, cerându-i să fie demn și să accepte o înfrângere, pentru ca orașul să nu fie blocat de un război politic prelungit.

„Nu a făcut nimic în patru ani de zile și a blocat orașul. Acest lucru îl face și astăzi blocând administrația publică locală prin tot felul de contestații. Să accepte cu demnitate că a pierdut, să nu iasă din politică pe ușa din spate, în genunchi, într-un mod umilitor, pentru că nu și-a făcut datoria”, a adăugat Cosmin Andrei.

 

Spune-ne opinia ta