OTILIA AIONESEI - Are lumea la picioare!

OTILIA AIONESEI - Are lumea la picioare!

 OTILIA AIONESEI: Inteligenta, farmec, frumusete!  

Inteligenta, farmec, frumusete. Otilia Aionesei s-a nascut in Botosani si se poate spune despre ea ca a cucerit lumea!
Absolventa a Colegiului National A.T.Laurian, Otilia este acum studenta la Facultatea de Economie din cadrul Columbia University, New York. Drumul spre marile finante ale lumii a trecut, chiar daca pare surprinzator, printr-o cariera in modeling, pasiune care i-a asigurat frumoasei botosanence doza de siguranta obligatorie in atat de pretentioasa lume academica a celui mai puternic stat al lumii. 

In 2005, la doar 17 ani, eleva la "A.T. Laurian" ajungea in finala concursului Ford Models Supermodel of the World, dupa ce, in 2004, era selectata de agentia MRA in urma unei preselectii desfasurate la Suceava. Printre colegele ei de agentie la acea vreme, Andreea Raicu, Monica Birladeanu, Roxana Ciuhulescu si multe altele.

In finala concursului Ford Models Supermodel of the World, care a avut loc la New York, Otilia s-a clasat pe cel de-al doilea loc, premiul constand in contracte asigurate de 150.000 dolari si aparitia in prezentarile celor mai importanti designeri ai lumii din cadrul Saptamanilor Modei de la New York, Paris si Milano.

De atunci, a colaborat cu numeroase agentii: MAJOR, Place Model Management; AMT Models; Beatrice Models; Models 1; Ford Models - New York; MRA Models; Ford Models Europe - Paris; Scout Model – Zurich.

In prezent, Otilia Aionesei invata la Universitatea Columbia, achitandu-si studiile din banii pe care ii face din modelling. Inainte de New York, Otilia intrase la Facultatea de Litere din Bucuresti, dar a obtinut o bursa in SUA si astfel drumul s-a deschis de la sine.

Doar ca drumul a fost anevoios si epuizant: a trebuit sa mai dea un bacalaureat, in limba engleza, dupa care a urmat pregatirea asidua, printre castinguri si joburi de tot felul. In 2008, a fost admisa la Facultatea de Economie din cadrul Columbia University, a opta universitate a Americii si a 11-a din lume. La aceasta scoala, unde a invatat si Barack Obama, din 100 de candidati intra doar zece.
 
Nu a renuntat la modeling, chiar daca viata de student ii ocupa mult timp. Fotografiile ei apar in reviste si cataloage editate in intreaga lume.

Otilia Aionesei este un exemplu de tanar care cucereste lumea frumos. Gestionandu-si foarte bine propriile resurse, Otilia ne invata ca lumea sta la picioarele tale daca o privesti de sus, de la inaltimea visurilor!
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
20

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
32

Președintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să ținem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
67

Înaintea sărbătorilor pascale, polițiștii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale ...