GELU GRAUR, descatusare prin muzica

GELU GRAUR, descatusare prin muzica

 GELU GRAUR, ziua politist, noaptea canta rock  www.cotidianul.ro

Politist de cativa ani buni in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Botosani, la Serviciul de Investigatii Criminale, Gelu Graur a reusit sa stranga aplauze chiar si de la fosti detinuti, si asta ca urmare a pasiunii sale pentru rock.

La 30 de ani, Gelu Graur este solistul de la Stilton, una dintre putinele formatii de rock din Nordul Moldovei. Piesele altora, dar si compozitii proprii, au fost prezentate de Gelu, impreuna cu ceilalti membri ai trupei Stilton (Alex, Barbuta, Edy, Harry si Gelu), nu doar in Botosani, ci si Cluj, Piatra Neamt, Iasi, Bucuresti, Suceava, alaturi de trupele cu greutate ale Romaniei.

Gelu Graur cinta din timpul Academiei, castigand o multime de premii la concursuri organizate de Ministerul Administratiei si Internelor.

Prin muzica pe care o canta, Gelu reuseste sa-i incatuseze atat pe cei care respecta legea, dar si pe cei care si-au ispasit pedeapsa.

Acum, fostii infractori care au intrat in randul fanilor Stilton sunt pe drumul cel bun, lucru la care se poate spune ca a contribuit si muzica lui Gelu.

Stilton este a doua formatie din judetul Botosani, dupa Fara Zahar, care incearca sa patrunda in muzica romaneasca. Daca la inceput cantau piese rock foarte cunoscute, din anii 70-80, acum au propriile piese, pe care intentioneaza sa le imprime pe primul lor album.

Din pacate, cel mai mare dezavantaj al trupei este ca provine din Romania, si mai rau, din Botosani, orasul despre care se crede ca nu poate da nastere vedetelor, cu atat mai putin daca nu stai pe o mina de aur.

Fanii Stilton sunt insa cu totul de alta parere.

Doar ca, intr-o economie de piata care domina toate principiile, fie ele artistice sau nu, oamenii care ne in-canta sufletele trebuie sa ne simta aproape de ei.

Pentru ca, chiar daca marinimia si bucuria lor de a canta sunt uriase, suntem convinsi ca fiecare dintre noi avem puterea sa platim un bilet la un concert Stilton in Botosani!

Este timpul sa ii respectam pe artisti, sa mergem la concertele lor nu numai atunci cand sunt gratuite si oferite cu fel de fel de prilejuri.

 Asteptam la Botosani un regal Stilton!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Anunț important de la Tribunalul Botoșani pentru candidații CJ!

astăzi, 10:51
3

Tribunalul Botoșani înștiințează candidații care și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, dar și pentru consilieri...

Poeți în dialog la Memorialul Ipotești: Paul Aretzu – Dumitru Augustin Doman

astăzi, 10:36
7

Pentru lecturi și discuții, sunt invitați poeții Paul Aretzu și Dumitru Augustin Doman. Evenimentul va avea loc marți, 23 aprilie 2024, începând cu ora 10.00, la Colegiul Național &...

Au început înscrierile pentru admiterea în școlile care pregătesc polițiștii din penitenciare! (foto)

astăzi, 10:17
51

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) anunță că au început înscrierile pentru admiterea în unitățile de învățământ care pregătesc personalul din sis...