DANIELA CONDURACHE - Un agent-sef al MAI face legea in folclorul romanesc! - VIDEO

DANIELA CONDURACHE - Un agent-sef al MAI face legea in folclorul romanesc! - VIDEO

 DANIELA CONDURACHE: Farmec, talent, bucurie de a canta!  

Daniela Condurache a cucerit de multi ani publicul din Romania, la care se adauga, negresit, romanii din diaspora, pe care solista de muzica populara i-a bucurat de nenumarate ori cu melodiile nascute in nordul Moldovei, pe meleagurile Botosanilor.

Ivita pe lume in localitatea Stancesti, comuna Mihai Eminescu, judetul Botosani, la doi pasi de Ipotesti, locul copilariei lui Mihai Eminescu, pastratoare a traditiei, tributara regulilor portului popular dar, in acelasi timp, o prezenta cu totul aparte, iesita din tiparul obisnuitului traditional moldovenesc, Daniela Condurache mai adauga ceva, un ceva care ofera farmec firii sale impunatoare: graiul cules din Stancesti, vorba fara stridente, desi pur populara, fara a obosi, fara a suna fals sau fortat.

Daniela Condurache este una dintre cele mai agreabile prezente in mass-media, indiferent ca este vorba despre presa scrisa sau ecranele TV.

Manifestand intelegere fata de public, indiferent de categoria sociala sau de preferintele muzicale, solista botosaneana isi dezvaluie deopotriva melodiile si buna-dispozitie.

Bucuria de a canta, de a se intalni cu publicul, de a crea momente unice, fac din Daniela Condurache o solista de valoare a nordului Moldovei si nu numai, avand rolul de a mentine si a promova folclorul autentic, curat, in vremuri schingiuite de numeroase incercari de vulgarizare a cuvantului si a muzicii sale.

Daniela Condurache a cantat si canta alaturi de Orchestra Populara Rapsozii Botosanilor, dar face parte, de opt ani, din Ansamblul Folcloric al Ministerului Admninistratiei si Internelor. In virtutea acestei apartenente, solista a fost avansata in grad, in luna martie a acestui an, Daniela Condurache devenind, astfel, agent-sef principal, cel mai mare grad pe care il poate primi un agent de politie.

Daniela Condurache este si cetatean de onoare al comunei Mihai Eminescu!

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
44

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
84

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
59

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...