COSTINEL BALAN - Copilaria in acorduri muzicale

COSTINEL BALAN - Copilaria in acorduri muzicale

 COSTINEL BALAN in spectacolul Elevi moderni  

Putini copii dovedesc atata daruire si, mai ales, consecventa pentru o pasiune care devine, pe zi ce trece, un mod de viata! Costinel Balan are 14 ani si a crescut in muzica.

Este nascut pe 10 mai 1995, in prezent urmand cursurile Liceului de Arta Stefan Luchian, unde studiaza vioara din clasa I. Nu s-a multumit cu atat, astfel ca in urma cu cativa ani a absolvit si Scoala Populara de Arta, sectia Canto muzica usoara.

Costinel Balan a participat la zeci de spectacole, impresionand prin seriozitate, dar mai ales printr-un timbru vocal deosebit. Constiincios si de un extrem bun simt, copilul care si-a inceput cariera muzica inca din anii de gradinita isi cladeste calm, dar sigur, un destin muzical pe masura.

Dupa mai multe spectacole si cursuri in Botosani, Costinel a cantat, in 2005, in cadrul spectacolului Stele In Devenire, desfasurat la Sala Radio "Mihail Jora" din Bucuresti, loc unde avea sa se intoarca in anii urmatori, obtinand premiul III la semifinala concursului Mini-Mega Star.

In 2007 a participat la Festivalul international Suflet De Stea din Alesd, judetul Oradea, an in care a fost distins si cu premiul II la Fetivalul-concurs Taramul copilariei, din Botosani.

A ajuns si la Mamaia Copiilor, impreuna cu grupul Vis de artist, dar a participat si la spectacolul extraordinar Gala Tinerelor Talente, dedicat Zilei Nationale a Romaniei.

In prezent activeaza in cadrul grupului Cheia Sol, coordonat de Oana Puscasu. Alaturi de artistii de la Cheia Sol a cantat la Festivalul Datini si Traditii Stramosesti, prilejuit de integrarea Romaniei in Uniunea Europeana.

De asemenea, in septembrie 2009, a participat la Eurovision Junior, in backing-ul pentru piesa Claudiei Rusu, dar si la numeroase actiuni caritabile.

Ultima iesire pe scena a lui Costinel Balan este in cadrul musical-ului pentru copii "Elevi moderni", in sala Teatrului Mihai Eminescu Botosani, unde Costinel Balan face inca o data dovada talentului sau.

Fara a fi extravagant sau dezlantuit pe scena, Costinel Balan face parte mai degraba din randul copiilor asezati, aproape interiorizati, traindu-si la un nivel personal, chiar intim, fiecare acord muzical.

Chiar daca nu va alege sa traiasca din muzica, in mod cert, muzica il va trai vesnic pe Costinel.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
18

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
101

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
24

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă: - Nu lăsaţi mâncarea pe...