CEZAR AMITROAIE - Viata pe scandura!

CEZAR AMITROAIE - Viata pe scandura!

CEZAR AMITROAIE
www.teatrulmihaieminescu.ro

Cezar Amitroaie este, cu certitudine, un actor nascut, iar nu facut!

Joaca pe scena Teatrului Mihai Eminescu din 1991, 17 ani purtati cu rabdarea, talentul si constiinciozitatea pe care numai respectul de a simti scandura scenei ti le pot da.

Inzestrat cu un soi de bun simt care, in arta, face diferenta intre nonconformismul fortat si autentica simtire, Cezar Amitroaie isi construieste personaje pe masura publicului sau. Indiferent daca acest public este format din specialisti, spectatori cu abonament la teatru, elevi sau prichindei.

Actor de constructie, bazat mai mult pe munca si expresivitatea replicii decat pe spontaneitate si improvizatie, Cezar reuseste sa creeze fiecare personaj. El devine, se transforma, transcende!

Cezar Amitroaie face parte dintre profesionistii scenei care mai sunt capabili sa impresioneze si sa se lase deopotriva impresionati.

Indiferent daca rolul sau este unul mare sau doar episodic. Indiferent daca lucreaza cot la cot cu actorii de teatru sau cu elevii dornici sa faca teatru. Pentru ca, dincolo de profesie, aceleasi sentimente de pe scena teatrului domina si scena vietii, indiferent de cat idealism sau cata deznadejde ar guverna in sfera sociala.

Cezar Amitroaie este nascut la 25 iulie 1961

Actor al Teatrului "Mihai Eminescu" Botosani din anul 1991.

 Experienta profesionala:

LEONAS, Chirita in provincie

OSVALD, Strigoii

SEFUL GARII, Steaua fara nume

GHITA PRISTANDA, O scrisoare pierduta

HORATIO, Hamlet

SARGAEV, Pragul

TATAL LUI YUKI, Bekkanko

CADAR, Take, Yanke si Cadar

FIRS, Livada de visini

EUGENIUS, Tango

CAPETENIA, Doua sageti

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
15

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
129

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
748

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...