ALEXANDRA MERA - Suflet de sunet si culoare!

ALEXANDRA MERA - Suflet de sunet si culoare!

ALEXANDRA MERA

Alexandra Mera are 13 ani si, probabil, atata munca in spate cat inca 10 ani!

Canta, danseaza, picteaza! Alexandra a crescut in ritmul muzicii. Repetitii, coregrafii pentru fiecare melodie, inregistrari in studio, iar in ultimii ani pictura, un nou drum care s-a ivit in viata Alexandrei. Un drum pe care si-l asuma si pe care il urmeaza cu responsabilitate.

“La varsta de 8 ani am pasit in aceasta lume plina de munca si ambitie - Muzica. Indrumata de profesoara Oana Puscasu, am descoperit secretele acestui domeniu. Primul concurs la care am participat a fost Festivalul International TI AMO din Onesti, unde am obtinut premiul special, in 2004", povesteste Alexandra.

Au urmat alte competitii, alte succese.

Locul III la Steaua de Cristal (2003), la Martisor Dorohoian (2007), Ceata lui Pitigoi, din Galati (2006), si la Constelatia necunoscuta (2005), iar la Suceava Locul I la Concursul national de muzica.

“In anul 2005 am participat la Festivalul Mamaia Copiilor, unde am obtinut premiul special, iar in anul 2007 am reprezentat Botosaniul la Eurovision Junior, cu piesa In jurul lumii, clasandu-ma pe locul 7", se mandreste Alexandra Mera.

Respectul pentru scena si public a facut din ea un copil responsabil, care isi ia in serios pasiunea. A aparut in diverse emisiuni pentru copii, la radio si TV, dar si in numeroase ziare si reviste.

Intr-un curs firesc al succesului, pentru a confirma anii de munca, a fost solicitata sa participe si in filme. A jucat in Mulineta Rosie si Oul din Vorona, difuzate pe posturile natinale de televiziune.

“De mica am indragit atat muzica, cat si dansul. De la varsta de 7 ani pana la 10 ani am facut parte din formatia Mini-Ritm a Palatului Copiilor. Si aici am participat la numeroase concursuri, obtinand multe trofee si medalii cu locul I", marturiseste Alexandra.

A studiat pianul la Liceul de Arte, iar acum este eleva a aceluiasi liceu, la sectia de pictura, clasa a VII-a, prof Hreniuc Angela.

Alexandra Mera este un copil fericit, foarte muncitor si, mai ales, constient de drumul pe care il are de parcurs: "Am doua surioare gemene, mai mici decat mine, care ma asculta intotdeauna cand repet si ma aplauda, dar numai atunci cand merit! Nu e usor sa invat, sa pictez, sa dansez, sa cant si pe toate incerc sa le fac cat de bine pot, dar asta e ceea ce imi doresc si atunci totul e doar placere si bucurie!"

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
19

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
171

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
143

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...