Una dintre “Fetele din Botoșani” s-a măritat!

Una dintre “Fetele din Botoșani” s-a măritat!

Lorena Elena Dupu, una din cântărețele de muzică populară care formează faimosul grup “Fetele din Botoșani” s-a căsătorit și a îmbrăcat rochia de mireasă la finele acestei săptămâni.

Nunta a avut loc joi, iar artista s-a căsătorit cu un alt artist și iubitor de muzică populară, membru în  Ansamblul Folcloric „Mărgineanca”, Irinel Andrișan.

La nuntă, care a avut loc la un restaurant select din Botoșani, au fost prezenți peste 600 de invitați, dintre care, evident, nu au lipsit membrii familiei, prietenii, dar mai ales colegele din „Fetele de la Botoșani”, Iustina Irimia și Simona Mazăre.

Nunta a fost una de vis, iar Lorena Elena Dupu, a postat o mulțime de fotografii extraordinar de frumoase pe pagina sa de socializare, loc din care am ales și noi una care să însoțească această scurtă relatare.   

Le urăm și noi cu această ocazie tradiționalul “CASĂ DE PIATRĂ!” și cât mai multe realizări în domeniul artistic!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
123

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
103

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
101

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...