Miliardarii Botoşaniului, premiaţi de Camera de Comerţ la Balul oamenilor de afaceri-GALERIE FOTO

Miliardarii Botoşaniului, premiaţi de Camera de Comerţ la Balul oamenilor de afaceri-GALERIE FOTO

Cei mai tari oameni de afaceri din Botoşani au fost premiaţi, vineri, cu ocazia celei de-a XX-a ediţii a Balului oamenilor de afaceri şi a Topului Judeţean al Firmelor, eveniment organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani.

Eleganţa a fost cuvântul de ordine al serii, doamnele etalând ţinute care de care mai sofisticate, domnii ridicându-se şi ei la înălţime, cu ţinute la patru ace.

Evenimentul, organizat la Soul Mate, a adunat zeci de oameni de afaceri din aproape întreg mediul de afaceri botoşănean.

După primirea invitaţilor, care au fost conduşi de hostese la mese, afaceriştii care au obţinut în anul 2012 cele mai bune rezultate financiare în domeniul în care activează au primit diplome din partea reprezentaţilor Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură.

Topul 2012 a fost realizat în urma analizelor efectuate dupa bilanţurile depuse de reprezentanţii firmelor.

Printre cei prezenţi la eveniment s-a numărat şi prefectul Costică Macaleţi, preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu care a venit însoţit de soţie, deputatul Roxana Anuşca Ţurcanu, primarul Ovidiu Portariuc şi deputatul Costel Şoptică, care a venit cu soţia.










Printre firmele premiate s-au numarat Elsaco Electronic SRL, care a avut în 2012 o cifră de afaceri de 209,6 de milioane de lei si un profit brut din exploatare de 10,8 milioane de lei.

O alta firmă premiată, care în acest an a ajuns în fruntea clasamentului la cifră de afaceri, este Formens, care a avut în 2012 o cifră de afaceri de 32,6 milioane de euro şi un profit brut din exploatare de 4,1 milioane de euro.

În fruntea clasamentului, la categoria cercetare, dezvoltare şi high tech, se menţine societatea Diginet SA, care are ca profil de activitate telecomunicaţii prin reţele de cablu, firma având in anul 2012 un profit brut din exploatare de 190.338 lei si o cifră de afaceri de 5,8 milioane de lei.















Ediţia de anul acesta este diferită faţă de celelalte ediţii prin faptul că suntem la ediţia aniversară XX. Sperăm ca acest eveniment să devină aşa cum cred eu că este perceput de către mediul de afaceri, cel mai important eveniment economic al anului, pentru că în definitiv sunt rezultatele agenţilor economici, care sunt arătate şi subliniate prin premii, trofee, şi până la urmă este munca fiecăruia şi trebuie răsplătită cu atât în mult cu cât parcă din an în an e mai greu, criza nu ne mai părăseşte şi poate cu atât mai mult cei care obţin chiar şi în aceste condiţii rezultate economice notabile sunt de admirat, de apreciat şi de promovat. Deşi este foarte greu pentru mediul de afaceri, această sărbătoare vrea să sublineze faptul că se poate  cu profesionalism, responsabilitate vizavi de factorul uman, politic, trebuie să îmbinăm în aşa fel încât lucrurile să meargă bine pentru firma fiecăruia", a pus Dorin Romeo Floareş, preşedintele Camerei de Comerţ Industrie şi Agricultură Botoşani.

Evenimentul a fost transmis în direct de Live.botosani.ro.

























 






 
 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Află despre noutățile din industria SEO, îmbunătățește-ți cunoștințele și socializează cu oameni deosebiți din domeniu, SEO Vibes on Tour, București

astăzi, 14:42
47

SEO Vibes on Tour este un super eveniment special dedicat celor care pasionați de lumea SEO, iar scopul lui este de a aduce împreună specialiștii de SEO pentru a-și îmbunătăți cuno...

USR Botoșani: Bani de reabilitări stradale și căldură în școli, la un pas de a fi dați de primarul Andrei pe campania sa electorală

astăzi, 13:33
217

În condițiile în care botoșănenii își rup mașinile de ani de zile pe străzile denivelate din Municipiul Botoșani și în condițiile în care elevii sunt puși să-...

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
2278

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...