Light It Up, un podcast despre tineret și dezvoltare personală, începând de marți, pe Știri.Botoșani.ro
STUDIO ONLINE:

Light It Up, un podcast despre tineret și dezvoltare personală, începând de marți, pe Știri.Botoșani.ro

După o lungă așteptare, proiectul ”Light It Up” este gata de lansare. La inițiativa unui grup de tineri ce și-au dorit, în primul rând, să contribuie la dezvoltarea tineretului din Botoșani, a apărut conceptul ”Light It Up”.

Ce este ”Light It Up”?

”Light It Up” este dorința de a reuși. Un nume ce unește ideile de dezvoltare personală, motivație și inspirație. Este un concept nou pentru comunitatea locală, care, în esență, caută să sprijine tinerii aflați la început de drum.

Ce poți găsi în ”Light It Up”? Informații despre managmentul banilor, informații despre sănătate, nutriție... E o investiție în propria educație. De la întreprinzători de succes, până la tineri cu viziune, proiectul nostru caută să aducă, pe micile ecrane, cât mai multe persoane de valoare care să transmită un mesaj pozitiv în interesul comunității locale și nu numai. În spatele proiectului se află un grup de tineri. Eduard Ungureanu și Iosif Pintilie sunt moderatorii acestui podcast, Teo Humă și Tudor Moldovanu se ocupă de producție, iar Natalia Țurcanu și Ilinca Bucatariu au atribuții în ceea ce ține de promovarea și susținerea conceptului.

De asemenea, Dragoș Murariu se ocupă de filmari, în studioul emisiunii ”Invitatul de la Știri”, iar conceptul este susținut în totalitate de echipa managerială a Știri.Botoșani.ro: Web Emoțion SRL, prin aportul lui Daniel Bucatariu și al lui Sorin Popovici.

Episoadele pot fi urmărite pe conturile de YouTube și Facebook ale Știri.Botoșani.ro, dar și pe numeroase platforme de streaming, precum Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Amazon Music, Podcast Addict, Deezer sau Player FM (Lista completă AICI). 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

astăzi, 19:23

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

astăzi, 18:56
12

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...

Acțiune comună a polițiștilor din județ pentru menținerea ordinii, au fost aplicate zeci de sancțiuni!

astăzi, 18:14
30

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au organizat astăzi, 23 aprilie 2024, o acțiune cu efective mărite  împreună cu cei ai Secțiilor de Poliție Rurală arondate, a ...