Un desert delicios, de sezon: Mere umplute!

Ingrediente:

40 g faina
6 biscuiti (cookies)
4 mere
¼ lingurita scortisoara
30 g unt
35 g stafide

Mod de preparare:

Prima data se incinge cuptorul la 170 grade, apoi se piseaza foarte marunt biscuitii si se amesteca cu faina, untul, scortisoara si stafidele.

Se taie cate un capacel din mere, se scoate cotorul folosind un cutit, se umplu cu compozitia de biscuiti, dupa care se pun intr-o tava.

Se da la cuptor timp de 20 de minute. Cine doreste, poate servi merele cu smantana dulce.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Iftime, atac direct la Georgescu. Cum ar vrea să fie președintele României: ”Să fie unul de 25-30 de ani care să vină!”

astăzi, 09:55

Valeriu Iftime, președintele Consiliului Județean Botoșani, a vorbit despre Călin Georgescu, cel care a câștigat primul tur de scrutin al prezidențialelor, alegeri anulate de Curtea Consti...

Memoria zilei: Mitropolitul născut în Botoșani cu studii la Sorbona, membru al Academiei Române! (Foto)

astăzi, 09:32

Se împlinesc astăzi 116 ani de la trecerea la cele veșnice a unuia dintre cei mai bui teologi ai României, născut la Botoșani. Mitropolit-primat al Bisericii Ortodoxe Române (188...

Botoșăneni în slujba Unirii și rolul lui Nicolae Pisoski în alegerea lui Cuza ca Domn. ”De aici nimeni nu iese nebetegit...”

astăzi, 08:59

La 24 ianuarie sărbătorim Ziua Unirii Principatelor Române. Alegerea în unanimitate la 24 ianuarie 1859 a lui Alexandru Ioan Cuza ca domn al Ţării Româneşti, după ce fusese ale...